Sprint Idiomes celebrarà 45 anys amb una festa popular

La festa, oberta a tothom, se celebrarà la tarda del pròxim dissabte, 21 d'abril, a la plaça dels Quatre Cantons amb una batucada, un concert i activitats per a tothom

Un concert, una sessió de pintacares, tandes de conversa en anglès, obsequis, un gran pastís i una exposició. Aquesta és la proposta amb la qual Sprint Idiomes celebrarà el seu 45è aniversari. La festa, oberta a tothom, se celebrarà la tarda del pròxim dissabte, 21 d'abril


Aquesta celebració, que s'estendrà des de les 17.30 hores fins al vespre, s'iniciarà a la plaça d'Octavià a ritme de batucada amb els "A batida do tambor", per arribar a la plaça Quatre Cantons, lloc on s'ubica Sprint Idiomes, l'escola d'idiomes més antiga de Sant Cugat.

El grup Beatles de Sant Cugat, "Els Escarabats" FOTO: Cedida

Després de la batucada i un cop a la plaça dels Quatre Cantons, el pregó de festa donarà el tret de sortida de les activitats, entre les quals destaca la bufada d'espelmes del pastís, que es compartirà entre els participants, i el concert dels Beatles de Sant Cugat, "Els Escarabats", que animaran a ballar, mentre els més petits es pinten la cara. La música s'alternarà amb les tandes de conversa en anglès amb els professors de Sprint Idiomes i l'exposició fotogràfica dels 45 anys, dins de l'escola i en la que els antics alumnes es podran buscar.

Com i quan es va fundar Sprint Idiomes?

L'Sprint està davant la plaça dels Quatre Cantons FOTO: Arxiu

Montserrat Obiols va arribar a Sant Cugat l'any 1971 i juntament amb el seu marit Alphonsus van Campen van fundar Sprint Idiomes el 1973. Obiols va dirigir la primera escola d'idiomes que hi va haver a la ciutat fins a l'any 2007, quan va agafar el seu relleu l'actual director del centre, Jordi van Campen.

La necessitat de crear l'escola d'idiomes va néixer, segons la mateixa fundadora, perquè a ella i al seu marit "no ens agradava com ho feien on ell treballava. Va ser una bona manera d'integrar-se al poble, perquè la primera gent que va venir eren, diguem-ne, intel·lectuals".


Obiols va exercir de mestra i pedagoga en el món de l'ensenyament d'idiomes, a l'Escola Nostra Senyora del Carme i a l'escola La Roda de Terrassa i a Sprint Idiomes. A més va exercir com a traductora i importadora de cançons folk.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem