contingut promocionat
Sprint idiomes L

 

Sprint Idiomes obre inscripcions pel pròxim curs

A Sprint Idiomes no només podràs millorar el teu nivell d’anglès, sinó que també podràs incrementar el teu coneixement de francès, portuguès, italià, alemany i xinès, entre altres idiomes

Sprint Idiomes ha obert el període d’inscripcions pel pròxim curs 2020-2021. Els cursos estan orientats a tots els nivells i edats. En aquest sentit, el centre de llengües de la plaça dels Quatre Cantons, el primer que es va fundar a Sant Cugat, ofereix classes per a nens, joves i adults.

A Sprint Idiomes no només podràs millorar el teu nivell d’anglès, sinó que també podràs incrementar el teu coneixement de francès, portuguès, italià, alemany i xinès, entre altres idiomes.

A més i si vols millorar el teu nivell d’anglès i francès durant aquest mes de juliol, pots escollir entre els diferents cursos d’estiu: Early Teens, Tenns, Departament de Cambridge FIRST i CAE, Departament de Cambridge Exam FIRST i CAE, Proficiency, Adults i Adults Conversa i Francès. De manera excepcional aquests cursos es faran online.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem