Submergeix-te en l'anglès aquest estiu

A Sprint Idiomes també podràs enfortir el teu nivell de francès i italià

Sprint Idiomes, l'escola de llengües més antiga de Sant Cugat, ha posat en marxa la seva oferta de casals per millorar i perfeccionar l'anglès dels santcugatencs durant els mesos d'estiu. Amb cursos per a nens, joves i adults, l'escola, ubicada en ple centre de la ciutat, obre cursos mensuals, encara que aquests també es podran fer per setmanes i en diferents horaris per adaptar-se a les necessitats de cada alumne. A més també es poden fer cursos intensius, de conversa, preparació als exàmens de Cambridge, entre d'altres.



La preinscripció dels cursos d'estiu coincideix amb la renovació i ampliació de les instal·lacions de la plaça dels Quatre Cantons, que ara ocupen dues plantes. I és que l'escola d'idiomes, fundada en 1973, s'ha rehabilitat amb l'objectiu de millorar la seva oferta formativa. Aquesta intervenció ha significat que el centre hagi passat de 10 a 17 aules, més àmplies i lluminoses. La renovació també ha implicat un augment en el nombre del professorat, de manera que els 13 professors s'han augmentat fins a arribar a 19, tots nadius en la seva llengua i acreditats. A Sprint Idiomes també podràs enfortir el teu nivell de francès i italià.

Programes a l’estranger

Entrada dels alumnes al renovat Srpint Idiomes FOTO: Artur Ribera

Sprint Idiomes ofereix també programes d’estudis a l’estranger en diversos països de parla anglesa. Perquè tothom pugui accedir a aquests cursos d’immersió lingüística, el centre santcugatenc ofereix des d’estades per a tots els integrants d’una família fins a viatges individuals i 100% personalitzades a cada edat i cada necessitat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem