Ajornat el segon intent de desallotjament de l'Horta Alliberada

Al setembre ja s'havia intentat desallotjar els ocupants de l'espai, propietat de CaixaBank

Segona vegada que una comitiva judicial es presenta a l'Horta Alliberada de Sant Cugat, a l'avinguda de Cerdanyola, per desallotjar els seus ocupants, i segona vegada que marxen sense fer-ho. La gran afluència de persones defensant l'espai, bona part de les quals venien de la manifestació organitzada pel Comitè del 8M Sant Cugat del Vallès, han impedit que el desallotjament es dugués a terme, com ja havia passat el setembre de l'any passat.

Més info: Suspès el desallotjament de l'Horta Alliberada de Sant Cugat

Així doncs, les seixanta famílies que s'alimenten dels horts d'aquest terreny podran seguir-ho fent fins que rebin una nova notificació dels propietaris, CaixaBank. Roxana Castellón, representant de l'Horta Alliberada, es queixa de la manca de ganes de parlar i negociar per part del banc i assegura que "som conscients que no és el nostre terreny i en el moment en què ells ens diguin un pla d'acció de què volen fer-ne, ens retirarem".

La portaveu també ha volgut reivindicar que tots els solars desocupats com aquest es puguin aprofitar per cultivar la terra i ha agraït tots els col·lectius que s'han apropat a l'Horta per aturar el desallotjament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem