Swing, patrimoni i molt més per al cap de setmana a Sant Cugat

Aquest cap de setmana ve carregat de molta música, dansa i cultura per gaudir de cada moment

Les activitats no s'aturen els caps de setmana a Sant Cugat, el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne en família o amics. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies teniu moltes activitats per exprimir la ciutat al màxim!

Patrimoni Viu

Moltes activitats pel Patrimoni Viu. FOTO: Lali Puig

Divendres s'inaugura el Patrimoni Viu a Sant Cugat i durarà tot el cap de setmana amb moltes activitats per tots els membres de la família. El mateix divendres, a les 20.30 hores, podeu gaudir d'una actuació del Grup Mediterrània a la Plaça de l'Om.

Dissabte consta de vàries activitats, però pels més petits de la casa hi ha Jocs intergeneracionals amb la Companyia de jocs L'Anònima i jocs de taula  tematitzats. Tot això a les 11 del matí a la Plaça de l'Om.

Però les activitats no s'acaben aquí perquè el diumenge ve carregat d'encara més coses a fer a l'Escola Joan Maragall. Activitats fotogràfiques, cercavila i també es reviurà l'arribada de Francesc Macià a Sant Cugat a càrrec de Mira-sol Teatre, amb la participació de la Societat Coral La Lira i els Bastoners de Sant Cugat.

Solidaritat

Sant Cugat solidari. FOTO: Amanda Bernal

Divendres és el Dia Mundial de la Salut Mental: 'Dignitat en Salut Mental'. Entre les moltes activitats que s'han organitzat, destaquen, per exemple, un espai de jocs infantils, i també podreu gaudir d'un espectacle amb actuacions musicals i còmiques. Tot això concentrat a la Plaça del Rei.

I diumenge a les18.00 hores hi haurà un Concert solidari de música clàssica a l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels, en el marc del dia Mundial de l'Alzheimer. 

Molta dansa i música

Ballar al ritme del swing al carrer. FOTO: Lali Puig

Aquest cap de setmana està ben ple de música i dansa per a tots els gustos. Amb tot, s'ha suspès la proposta del Joburg Ballet al Teatre-Auditori d'aquest divendres.

Ja dissabte, la música no s'atura. Al Teatre-Auditori ofereixen una nit amb un Concert teatralitzat a la sala en format Cabaret. L'espectacle Piaf! THE SHOW és un viatge musical per l'època de 'La vie en rose'.

Si necessiteu ser vosaltres els que moveu l'esquelet podeu fer un passeig fins a la Plaça de Can Quitèria per ballar Swing al carrer. Un cop al trimestre també gaudireu de música en directe!

Encara més propostes!

Podeu participar en les moltes activitats de la jornada d'adopció a Jardiland. FOTO: Estefania Bedmar

Els joves de la casa poden tenir interessos molt diversos, per aquest motiu dissabte a les 10 hores podeu apuntar-vos al taller d'Iniciació al graffiti al Centre d'Art Maristany.

Potser el graffiti no us interessa, però i la poesia? Si és així esteu de sort ja que diumenge s'inaugura el Festival Nacional de Poesia al Teatre-Auditori. Entrada lliure a la sala en format Cabaret. Un viatge per la poesia catalana des dels poetes més joves als poemes que han marcat diferents generacions.

Si ni el graffiti ni la poesia us fan al pes sempre podeu anar al teatre. El grup Bubulina Teatre presenta: Com nos tornem el dissabte a les 19 hores al Casal de Cultura de Valldoreix.

Sino potser us agraden els gossos? Diumenge durant tot el dia hi haurà una jornada d'adopció de gossos amb el Cau Amic i Jardiland. Desfilades, demostracions i, fins i tot, un concurs fotogràfic “El gos, el meu millor amic”. Moltes activitats pels amants dels gossos. Tot a Jardiland, al centre ubicat a la carretera de Rubí.

 
Comentaris

Destaquem