contingut promocionat


logo aproperties

 

T'imagines viure en aquesta casa?

Aquesta moderna casa domòtica està ubicada a Can Matas, ben a prop de l'estació d'FGC de Mira-sol

La tecnologia és un factor que ha influenciat les nostres vides d'una forma que no ens imaginàvem. Aquestes innovacions a poc a poc estan arribant també a les llarsaquesta casa domòtica ubicada a Can Matas és un bon exemple de tecnologia al servei de les persones.

Aquesta casa de moderna construcció, està situada prop de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat. Ben a prop també hi són el centre comercial, biblioteca, col·legis i l'accés a l'autopista C-16, que connecta directament amb Barcelona. És un habitatge amb molts finestrals, amb sol tot el dia i orientada al sud. aProperties és l'agència que s'encarrega de la venda d'aquesta moderna casa.

Can Matas
DSC 4081
DSC 4075

La construcció es divideix en dues plantes, en accedir a la planta baixa es gaudeix d'un ampli saló amb ambients acollidors i una xemeneia en suspensió FOCUS. També té un sistema integrat de cinema. Diverses de les parets són de vidre, la qual cosa permet guanyar molta llum i la integració del jardí en l'espai. Aquesta primera planta també te bany i una habitació doble.

DSC 4069
DSC 4094
DSC 4054

Des del saló, pugem a la primera planta per una llibreria-escala exclusiva disseny JEEV, i arribem a un gran distribuïdor que dóna accés a 3 habitacions dobles, totes elles en suite, amb armaris de paret i molt lluminoses. Totes les habitacions són exteriors, dues d'elles tenen balcó i l'altra té una terrassa-solarium.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem