contingut promocionat
kasabona logo

 

 

Els tancaments de Kasabona et permeten gaudir de la terrassa tot l’any

Els productes d'aquesta empresa t'ajuden a aprofitar millor els exteriors

T’encanta l’aire lliure i vols gaudir del teu jardí i terrassa en qualsevol moment?

Amb Kasabona, sens dubte, trobaràs una solució a mida i crearàs una terrassa coberta adjunta a la casa o com a espai exterior addicional. Tot això amb un finançament gratuït, còmode i flexible.

Per què tancaments de vidre a la terrassa?

Les cortines de vidre ofereixen molts avantatges. Amb una cortina d’aquesta mena, la terrassa es converteix en un lloc càlid, agradable i tranquil durant tot l’any, ja que compta amb aïllament tèrmic i acústic.

Gràcies a això, podràs fruir de sopars amb els amics o d’un bon llibre sempre que vulguis, sense que l’exterior interfereixi en els teus plans.

A més, gràcies als sistemes mòbils que l’empresa pot instal·lar la terrassa, es pot gaudir els dies d’estiu amb els sistemes oberts, i, a l’hivern, mantenir protegida la llar un cop tancats els sistemes sense perdre la lluminositat.

Un factor emocional molt important és el contacte visual amb l’exterior i un ambient ben il·luminat és el que aconsegueix un equilibri entre la quantitat, la qualitat i l’estabilitat de la llum.

I de tot això te’n pots beneficiar gràcies a Kasabona.

Pèrgoles i tancaments per a terrasses, porxos i negocis

Kasabona et proposa un conjunt ampli i divers amb característiques úniques per a gaudir més de l’aire lliure, d’entre les quals en destaquen les cortines de vidre VICE i el sostre mòbil VIRSLID.

20 anys al teu servei

És una empresa catalana que fa més de 20 anys que presta els seus serveis a Sant Cugat, Valldoreix i Cerdanyola, entre altres, i que es dedica a la fabricació, venda i instal·lació de productes de protecció exterior amb un servei postvenda de qualitat.

Per la teva comoditat, envien el pressupost online i fan visita tècnica al seu domicili.

Aprofita les promocions d’aquesta primavera!

Pots contactar amb Kasabona al telèfon i whatsap  672406274, o a través del seu correu electrònic info@kasabona.com

 
Comentaris

Destaquem