contingut promocionat
Centre Pediatria Can Mora L

 

Si ets una escola o un particular, participa en el concurs de postals de Nadal del TOT

El concurs, patrocinat pel Centre Pediatria Can Mora, s'orienta a infants de Sant Cugat amb edats de 3r de primària

El TOT Sant Cugat ha posat en marxa l'11a edició del concurs de postals de Nadal adreçat als alumnes de 3r de primària de totes les escoles de Sant Cugat, i encara que el concurs es comunica a totes les escoles perquè participin, qui ho desitgi ho pot fer a títol personal. La temàtica nadalenca del concurs haurà de ser de Nadal. Enguany el Centre Pediatria Can Mora serà el patrocinador del concurs, el qual donarà el premi al guanyador consistent en unes entrades per al Tibidabo per a tota la família i una revisió odontològica per a tota la família.

La tècnica del dibuix és lliure. Cada participant només podrà presentar una única obra original i inèdita amb el format és l'espai de la portada del TOT: 158 (ample) x 170 (alt) mm. La data límit d'entrega de les obres serà el divendres 25 de novembre en format original, amb el nom i cognoms de l'autor, edat i curs, dins d'un sobre i amb el segell de l'escola a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42, de Sant Cugat.

 

Captura de pantalla 2022 10 27 a les 11.50.47

 

Premis pel guanyador

L'obra guanyadora es publicarà a la portada del TOT Sant Cugat del dia 23 de desembre per felicitar les festes a tots els santcugatencs i santcugatenques, mentre que la resta d'obres participants es publicaran a la versió web del TOT Sant Cugat. A més i com ja hem comentat l'infant guanyador rebrà entrades per al Tibidabo cortesia de Centre Pediatria Can Mora.

Les bases del concurs

Enguany el TOT organitza l'11a edició del Concurs de postals de Nadal, un concurs on participen la majoria d’escoles de Sant Cugat per donar visibilitat al talent dels seus alumnes. Volem felicitar les festes als santcugatencs amb una postal ben original i ens agradaria poder comptar amb la col·laboració dels nens i nenes de la ciutat. És per aquest motiu que convidem les escoles a participar en l’elaboració de la il·lustració que es publicarà a la portada especial de Nadal del TOT Sant Cugat per felicitar les festes.

Participació. Hi poden participar els alumnes de tercer de primària i cada alumne podrà fer un dibuix. El guanyador serà escollit per un jurat format per membres del TOT Sant Cugat i per un artista local convidat.

Temàtica. Les obres han de ser de Nadal a Sant Cugat. Es valorarà positivament aquelles obres en què surtin elements típics de Sant Cugat i elements tradicionals catalans.

Format i entrega. La tècnica del dibuix és lliure. Cada participant només podrà presentar una única obra original i inèdita. El format serà l’espai de la portada del TOT: 158 mm (ample) x 170 mm (alt). La data límit d’entrega de les obres serà el divendres 25 de novembre, i s’hauran de presentar en format original, amb el nom i cognoms de l’autor, edat i curs, dins d’un sobre i amb el segell de l’escola a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42, de Sant Cugat. És recomanable no utilitzar llapis de colors, tenint en compte que es publicaran al TOT i la guanyadora, a la portada, i els colors han de destacar.

Premi. L’obra guanyadora sortirà publicada a la portada del TOT Sant Cugat del dia 23 de desembre. Tots els dibuixos presentats, amb els noms corresponents dels seus autors, els publicarem al web del TOT. I les postals finalistes es publicaran en un recull a la revista del TOT, just abans de Nadal. L’obra guanyadora també rebrà un pack familiar d’entrades al Tibidabo i una revisió odontològica per a tota la família, cortesia del Centre de Pediatria Can Mora.

Els drets de reproducció i autoria de l’obra seran exclusius del TOT Sant Cugat perquè es pugui utilitzar i difondre també en espais de felicitació de la mateixa revista, tant en format paper com digital. Tots els participants, amb aquestes bases, accepten els drets de reproducció de la seva obra així com el seu nom.

 
Comentaris

Destaquem