contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

Taques a la pell després de l'estiu? Així les has de tractar

Depenent del tipus de taca que volem tractar existeixen diferents alternatives

Després de l'estiu augmenten les consultes sobre com eliminar les taques de la pell. Per donar resposta a aquesta qüestió, parlem amb la Dra. Cortés de Policlínic Torreblanca, que ens assenyala que existeixen diferents tipus de taques, cadascuna amb un tractament  diferent. Per saber el tractament més idoni, el primer és fer una valoració d’un professional mèdic. En una primera visita, podran valorar quin és el fototipus de pell i el tipus de taca o lesió de la pell per a poder oferir-te el millor tractament.

 

Gif taques de la pell setembre santcugat

 

Aquest setembre al Policlínic Torreblanca pots sol·licitar una visita informativa gratuïta amb un doctor/a de Medicina estètica. També durant aquest mes ofereixen un preu especial en el tractament de taques, des de 70€/sessió.

Tipus de taques i el seu tractament

Les taques que tant ens preocupen, són causades per l'augment de la melanina, pigment natural de la pell. Les taques acostumen a tenir diferents profunditats ocupant diferents estrats de la pell. Algunes d'aquestes poden estar sobre elevades. Tot això és fruit del foto-envelliment de la pell produït pel pas del temps i l'exposició al sol. 

La majoria d'aquestes lesions són benignes, però no hem de confiar-nos perquè també hi ha taques que són malignes i han de ser identificades al més aviat possible i tractades adequadament, és per això la importància de ser valorat per un professional mèdic. 

Depenent del tipus de taca que volem tractar existeixen diferents alternatives des de pílings fins a tractaments amb llum polsada i diferents tipus de làser.

Tipus de taques i què les causa

Podem diferenciar entre:

 • Taques congènites

Les tenim des que naixem i poden ser vasculars i/o pigmentades.

 • Taques produïdes per agents químics

L'ús d'alguns perfums, plantes que contenen furocumarines, tractaments cosmètics que contenen derivats del quitrà, deficiències de certes vitamines o medicaments tenen acció fotosensibilitzant i  poden produir-nos taques en la nostra pell.

 • Taques hormonals

Són taques difuminades que no estan ben definides i acostumen a accentuar-se a l'estiu. Es mostren en el front, les galtes o per sobre del llavi.

 • Taques solars

La pell té memòria i l'aparició d'una taca solar és el resultat del sol que hem rebut durant tota la nostra vida. Podem diferenciar diferents taques produïdes per l'exposició a la llum solar, com són:

  • Pigues: apareixen amb més freqüència en persones de pell blanca i d'ulls i cabell clar.
  • Melasma: és la dona qui més predisposició té per a desenvolupar aquest tipus de taca que la causa l'exposició al sol i l'acció hormonal.
  • Lentígens solars: acostumen a ser de color marró, solen ser plans i poden aparèixer en qualsevol zona exposada.
  • Queratosis seborreiques: són lesions sobre elevades, produïdes per un procés inflamatori crònic de la pell. Poden tenir un aspecte berrugós i poden pigmentar-se pel cúmul de melanina. És un altre signe de foto-envelliment.
  • Queratosis actíniques: és una taca aspra de la pell, que apareix després d'anys d'exposició solar, sobretot en zones de major explosió com el cuir cabellut, la cara i les mans. La prevenció aplicant foto protector solar és bàsica per evitar que apareguin. Aquestes lesions han de ser tractades, ja que de no fer-ho un percentatge d'elles poden acabar descarrilant un càncer de pell.

 

En el Grup Policlínic poden assessorar-te sobre el tipus de taca de la teva pell i quin és el tractament més adequat per a tu. Disposem de la tecnologia adequada pel tractament de cada taca. Tractaments amb llum polsada (IPL), làser de CO₂, Plasmage i/o pílings químics.

Ara pots sol·licitar una visita informativa gratuïta en els centres de Grup Policlínic, trucant al telèfon 93 515 39 99, per WhatsApp al 699 619 049 o en el formulari que trobaràs a la seva web.

 

Policlínic Torreblanca

Avinguda de la Torreblanca 2-8, 1a planta

Telèfon: 93 589 18 88 

grup-policlinic.com 

cita on-line

 

Policlínic Torreblanca Monestir

Carrer de Can mates, 10

Telèfon: 93 515 28 28

info@grup-policlinic.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem