Taula d'Escriptors, Lucrecia i més per al cap de setmana

Les diferents activitats per gaudir d'aquests dies a la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Cultura i música

Clara Segura a "Conillet"

El cap de setmana comença amb cultura i cinema. L'exposició d'obres presentades al concurs de cartells del Dia de la Dona arriba a la seva fi aquest divendres, 7 d'abril. D'altra banda, hi haurà una nova sessió de cinefòrum amb Mami, ¡ya sé dónde está el dinero! a Cal Temerari a partir de les 19 hores.

Ja la nit podreu gaudir d'una cita amb el teatre i la música. Conillet serà l'obra que es representarà al Teatre-Auditori a les 21 hores, mentre que al Teatre de Mira-sol acollirà l'obra Folie a deux. Sueños de un psiquiátrico.

Per la seva banda, el Casal Torreblanca acollirà una nit d'indie, pop i postpunck amb Belushi i Murdoc. El concert començarà a les 23 hores.
 

Gastronomia i més

Taula d'Escriptors de Sant Cugat en edicions anteriors FOTO: Lali Puig

Dissabte, 8 d'abril, començarà amb el Mercat de Pagès a partir de les 9 hores. Més tard, a les 11 hores, l'església de Sant Medir obrirà les seves portes per als que la vulguin visitar.  

Ja a la tarda, hi haurà la 5a Taula d'Escriptors de Sant Cugat. Un acte, que comptarà amb la participació de més de 50 escriptors santcugatencs que han publicat algun llibre després de l'abril del 2016. L’activitat, organitzada pel TOT Sant Cugat amb el patrocini d’AMAT i la col·laboració d’Òmnium Sant Cugat, l’Ajuntament de Sant Cugat i la llibreria Alexandria, arriba enguany a la seva cinquena edició.

Propostes per diumenge

Lucrecia presenta 'Una bruixa a Barcelona' FOTO: Lali Álvarez

Diumenge arriba amb una passejada per Collserola per poder redescobrir les masies de Sant Cugat. L'activitat començarà a partir de les 9 hores. Més tard, a les 12 hores, tindrà lloc la visita guiada "Guia'm pel monestir".  

D'altra banda, a la plaça de Can Quitèria s'oferirà Vermut & Swing. I ja a la tarda, a les 18 hores, el Teatre-Auditori acollirà el nou espectacle de Lucrecia, mentre que l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels oferirà el concert de Fremde Dúo: Valentina Casades i Cristina Palau a partir de les 19 hores.

Per acabar el cap de setmana, a les 21 hores hi haurà el concert de Guillem Arnedo Band feat. Celeste Alías al Cafè Auditori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem