La Taula de la Gent Gran denuncia "maltractament digital" per part de bancs i institucions

Amb motiu del Dia contra el maltractament a la gent gran, la Taula ha organitzat una concentració a la plaça dels Quatre Cantons

La Taula de la Gent Gran de Sant Cugat s'ha concentrat aquest divendres amb motiu del Dia contra el maltractament a la gent gran i per denunciar el "maltractament digital" al qual els sotmeten bancs i institucions. Segons les entitats que conformen la Taula, aquest maltractament els "discrimina, fa invisibles i atempta" contra els seus drets. "Limiten la nostra autonomia i vulneren la nostra intimitat, ens fa dependents de terceres persones", alerten en un manifest. 

Davant d'aquesta situació, el col·lectiu demana que se'ls escolti i que bancs i institucions es comprometin a resoldre la bretxa digital. "Som una generació que segueix viva i que lluita i reivindica la seva presència activa i decisiva en molts àmbits". Per això, demanen també que s'habiliti una atenció alternativa de caràcter presencial i personal per atendre la gent gran, a més de posar a la seva disposició eines informàtiques "més amables i accessibles"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem