contingut promocionat

 

 

Captura de pantalla 2019 05 02 a las 11.09.08

 

Techno Summer, una aventura tecnològica diferent

La tecnologia és una activitat actual i de futur

Durant el temps d’estiu és important per a les famílies poder aconseguir conciliar la vida professional i les vacances escolars dels fills i filles. Per aquesta raó  TbKids s'esforça per ajudar-los a escollir el campus d’estiu més idoni per ells i elles. Aquest és un moment ideal perquè els infants i joves aprofitin el seu temps lliure i puguin triar aquelles activitats que els agraden i que durant el curs escolar moltes vegades no disposen de temps per a poder realitzar.

La tecnologia és una activitat actual i de futur

En la majoria d’ocasions són els infants i joves els que ens mostren les seves inquietuds i molts d’ells trien la tecnologia i la creativitat per a gaudir del seu temps de vacances. La tecnologia és una activitat actual i de futur.
El Techno Summer que ofereix TbKids presenta cada setmana una aventura tecnològica diferent perquè puguin fer el que més els hi agrada: imaginar, crear, construir i programar d’una forma dinàmica i divertida.

Les activitats estan organitzades i preparades per grups d’edat, a partir dels 4 anys. També durant aquests dies d’estiu tindran l’oportunitat de conèixer altres companys amb aficions tecnològiques similars a les seves. Totes les activitats estan guiades i dinamitzades per un gran equip de monitors que els ajudaran a gaudir d’uns dies motivadors d’aprenentatge tecnològic.

Aquest estiu us esperen per crear tecnologia!

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem