Temperatures extremes a Sant Cugat amb l'onada de calor

L'onada de calor arriba al seu punt àlgid aquest divendres a Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès viu un intens episodi d'onada de calor que està deixant temperatures extremes per sobre dels 40 graus i ambient asfixiant. El punt més calent arriba aquest divendres, 28 de juny, amb els termòmetres marcant unes temperatures màximes que feia molts anys que no es registraven.

Segons el Servei de Meteorologia de Catalunya, la temperatura màxima d'aquest divendres a l'estació situada al CAR ha estat de 40.9 graus. El Pla Alfa de prevenció d'incendis del Pla d'Actuació Municipal està activat a Sant Cugat en fase d'Alerta, i es demana extremar les precaucions, especialment en zones properes al bosc. Cal recordar que el 40% de la superfície de Sant Cugat és zona boscosa.

 

També està activat el pla per l'onada de calor i es recomana evitar sortir al carrer a les hores de més sol i hidratar-se, així com no fer sortides a la muntanya. Cal recordar que les piscines municipals són d'entrada gratuïta mentre duri l'onada.

Des de Protecció Civil s'ha fet un seguit de recomanacions davant l'episodi d'onada de calor.

Més info: Consells per prevenir l'onada de calor a Sant Cugat

Durant tot el dissabte també es manté l'onada de calor a Sant Cugat i per diumenge ja no hi ha cap alerta prevista, malgrat que les temperatures continuaran sent altes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem