contingut promocionat
L. Policlinic Torreblanca

 

Tens dolor? Ja li pots dir adéu

Policlínic Torreblanca pot presumir d'haver ajudat a moltes persones, en lesions invalidants i molt doloroses, en què la cirurgia no podia ser la solució definitiva

Fa 10 anys de la mà del Dr. Pairó, Policlínic Torreblanca va iniciar l'aplicació dels factors de creixement plaquetaris per al tractament de lesions articulars i tendinoses. Avui en dia, i amb l'experiència que tenen en aquests tractaments, Policlínic Torreblanca pot presumir d'haver ajudat a moltes persones, en lesions invalidants i molt doloroses, en què la cirurgia no podia ser la solució definitiva.

B. Policlínic Torreblanca

Veure any rere any la millora, no tan sols del dolor sinó també del dany articular i muscular, els fa seguir endavant amb la convicció d'haver trobat un camí que feia temps que el centre anhelava. Poder usar la pròpia sang del pacient, com a eina curativa de les seves lesions, no és tan sols un tractament revolucionari, sinó que aprofita la capacitat del mateix cos per poder reparar allò que resulta danyat.

 

Amb aquesta tècnica, el Dr. Adán a Policlínic Torreblanca combat l’artrosi, el mal muscular crònic i fins i tot el dany agut en esportistes. Aquest tractament és un èxit i retorna als pacients la seva qualitat de vida.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem