contingut promocionat

 

JARDILAND LOGO

 

Tens la targeta Jardiland? Doncs això t'interessa

Aquesta oferta s'aplica a tots els productes de la botiga

El dia 7 de juny de 2019 serà un dia molt especial per qui tingui la targeta de soci de Jardiland. Durant tot el dia, els clients que facin una compra ensenyant la seva targeta Jardiland, aconseguiran un 20% de descompte en la seva compra. Aquesta oferta, a més, inclou tots els productes que es venen a la botiga Jardiland de Sant Cugat!

b jardiland maig 2019

Aquesta jornada exclusiva és perfecta si vols emportar-te les plantes i flors més primaverals i plenes de color, el conjunt que buscaves per al teu racó tan especial o si busques les eines per mantenir sempre a punt el teu jardí, balcó o terrassa. També podràs aconseguir aquest descompte del 20% amb tots els productes imprescindibles per als teus animals de companyia.

Apropa't a Jardiland Sant Cugat i aprofita aquesta Jornada Exclusiva per gaudir de la teva terrassa, balcó o jardí al millor preu. I si no disposes de la targeta, pots demanar-la de forma gratuïta allà mateix.

Jardiland Sant Cugat és el garden de la ciutat per a les compres de jardineria, animals i decoració. FOTO: I-stock:157364693_IMarzi

 
Comentaris

Destaquem