Tens un article de luxe, que no fas servir? Dóna-li una segona vida i guanya diners

Per fer-ho només hauràs de trucar o enviar un WhatsApp al telèfon: 637 609 180 i un especialista valorà la teva peça i el més important, t'ho vindran a buscar a casa

Si tens rellotges, bosses de mà, ordinadors, joies, consoles, o altres articles de marca o alta gamma ara tens la possibilitat de donar-los una segons vida i guanyar uns diners extra. Kewaaay, la botiga especialitzada en compravenda de productes prèmium, té en marxa una secció de compra d'articles de luxe com bosses de les marques Louis Vuitton, Chanel o Hermès, entre d'altres. 


Per fer-ho només hauràs de trucar o enviar un WhatsApp al telèfon: 637 609 180 i un especialista valorà la teva peça i el més important, t'ho vindran a buscar a casa. Abans de vendre el teu article podràs comprovar el preu del teu producte a les webs de compra i venda de segona mà, ja que Kewaaay fa servir aquest índex per valorar el preu de compra. A banda d'aquest existeixen altres factors que incideixen en el preu de compra com per exemple la vigència de l'objecte, l'estat i l'ús. Pel que fa al preu de venda, aquest serà exactament el doble del que s'aboni.


A més, venent els teus productes a Kewaaay, ubicat al carrer Mallorca de Barcelona, ajudaràs en una bona causa i és que Keewaay rep donacions d'ONG que després comercialitza a la seva botiga. Una vegada es venen, el 50% de l'ingrés es destina a l'ONG i l'altre 50% es queda a Keewaaay, que alhora el fa servir per a finalitats socials.

 L'Hermès Birkin Bag FOTO: Cedida
 
Comentaris

Destaquem