contingut promocionat
DESPIERTA

Tens un fill amb altes capacitats? Això t'interessa

Durant els tallers psicopedagògics es genera la integració de tots aquests aspectes en la capacitat cognitiva de cadascú

Un educació creativa en nens amb Altes Capacitats se centra en treballar amb estratègies i tècniques pedagògiques que afavoreixen la màxima recepció de la informació. És molt important garantir la comprensió profunda del contingut i transcendència que pot tenir i facilitar el procés d’introspecció personal. D’aquesta forma s’adquireixen noves relacions de conceptes i combinacions de coneixements.

El Centre de Psicologia Despierta destina un programa específic per potenciar el pensament creatiu. Els continguts pedagògics estan clarament estructurats per treballar aquesta competència en totes les àrees del desenvolupament cognitiu. L’objectiu és trobar recursos propis de resolució de problemes, habilitats de pensaments i relació amb el seu entorn. Potenciar un pensament creatiu ens ajuda a identificar i entendre les interaccions complexes de l’entorn: conreant la tolerància d’integració a la complexitat i ambigüitat de la situació.

Durant els tallers psicopedagògics es genera la integració de tots aquests aspectes en la capacitat cognitiva de cadascú. Es treballa per a un desenvolupament feliç i cobrir necessitats personals de cada nen integrant i gestionant la part emocional generada per l’ambient de forma adaptativa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem