Titelles, cinema i exposicions per al cap de setmana

Com cada cap de setmana el TOT recull diverses propostes per gaudir de la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum per a que no et perdis res!

Música i més per a divendres

Concert: Vinylics i Black Wagon Band FOTO: Cedida

Divendres hi ha nombroses propostes començant per la Festa de l'encesa dels llums de Nadal, amb xocolatada i música a la plaça d'Octavià. D'una altra banda, l'Ateneu proposa l'Exposició fotogràfica d'Esteve Guàrdia. 

Ja a la nit hi haurà un concert de rock'n'roll i blues amb versions dels 60, 70 i 80 que tindrà lloc al Casal Torreblanca.

Cultura per dissabte

L'ermita de Sant Medir es pot visitar cada dissabte FOTO: Arxiu

Dissabte és per a gaudir de la cultura amb les portes obertes a l'ermita de Sant Medir o l'activitat 'Pintura i altres impureses', al Centre d'Art Maristany.

Però també hi haurà activitats per als més petits amb les titelles Un conte de Nadal a Can Ninot i Aloha: Taller de càlcul amb àbac que tindrà lloc a l'Abacus.

Diumenge familiar

Actors de la pel·lícula 'Villaviciosa de al lado' FOTO: Cedida

Les propostes per al diumenge tenen un marcat caràcter familiar. Al matí hi ha prevista una passejada per Collserola i més tard per als més petits hi haurà teatre: Les supertietes.

Durant la resta del dia hi haurà les noves estrenes de cinema com Vaiana, Aliados o Villaviciosa de al lado.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem