Torna el concurs més estiuenc, el TOT Fotoportada!

El concurs arrenca el divendres, 21 de juny, i finalitza el 21 de setembre

El divendres, 21 de juny, arrenca a Sant Cugat del Vallès una nova edició del concurs fotogràfic TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2019, que s’estendrà fins al 21 de setembre en la seva 22a edició.

 

Un concurs que compta amb quatre categories diferents, que són Lleure, Viatges, Esports i Instagram. Totes les fotografies participants han de ser realitzades durant l’estiu del 2019, i s’hauran de penjar via internet al web www.totfotoportada.cat, excepte la categoria Instagram, que es concursarà a través de la xarxa social amb l’etiqueta #totfotoportada2019. Només s’acceptaran dues fotografies per participant i plataforma, i no s’acceptaran aquelles que es presentin per correu electrònic o qualsevol altre procediment.

 

Les fotos poden haver estat fetes amb càmeres o qualsevol dispositiu mòbil, i el jurat no valorarà aquelles que tinguin un excés de retoc. A més, les imatges presentades han de ser horitzontals i amb un mínim de resolució i qualitat perquè les fotos guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada del TOT Sant Cugat.

El jurat dels premis es reunirà quan finalitzi el concurs, i els premis es lliuraran el dijous, 24 d’octubre, a les 19 hores, a la plaça de Barcelona, on s’inaugurarà també l’exposició de les fotografies que, posteriorment, es podrà veure a l’Hospital Universitari General de Catalunya. No dubteu a participar!

 
Comentaris

Destaquem