Torna el Festival de novel·la i cinema negre de Sant Cugat

Serà la segona edició del festival, que va aturar-se durant dos anys després d'iniciar el 2015

Sant Cugat tornarà a comptar amb el Festival de novel·la i cinema negre. Bé, en la primera edició, el festival era de novel·la negra i gastronomia i en aquesta ocasió s'ha afegit l'art del cinema. El festival se celebrarà del 27 al 29 de setembre i el centre neuràlgic del certamen serà Cal Temerari. L'any 2015 es va celebrar la primera edició d'aquest festival que comptava només amb l'apartat de novel·la, a més de tractar també sobre la gastronomia. Aquesta primera edició va realitzar-se l'any 2015 i, després de 2 anys sense celebrar-se, torna per encarar la segona edició. Tot i que encara no està totalment definit el contingut que podrà gaudir-se, des de l'organització apunten que es farà un especial emfàsi a la vessant de novel·la negra de Manuel de Pedrolo, aprofitant que aquest 2018 se celebra l'any Pedrolo.

Pel que fa a l'àmbit del cinema, en el festival s'emetran diferents curtmetratges de la temàtica realitzats a Catalunya. Des de l'organització apunten que l'objectiu és visibilitzar el gènere i fer conscients als assistents de la bona salut de la qual gaudeix la temàtica al nostre país. D'altra banda, tots els autors de novel·la que es treballaran també són catalans, tot i que els llibres poden estar escrits tant en català com en castellà.

Després de dos anys sense fer-se, el Festival de novel·la i cinema negre de Sant Cugat torna per quedar-se. La intenció de l'organització és fer una edició per any i continuar-lo.

 
Comentaris

Destaquem