Torna l'esperada Sant Cugat va de tapes

Aquest any 25 establiments participen a la Ruta de Tapes

El 'Sant Cugat va de tapes' torna aquest setembre amb la seva proposta de tapes i cervesa. La ruta, que enguany arriba a la vuitena edició, se celebrarà del 26 de setembre al 6 d'octubre. Durant aquests 11 dies, diversos bars i restaurants de Sant Cugat tornaran a oferir les seves propostes gastronòmiques en format tapa, acompanyada d'un quinto o canya d'Estrella Damm, per 2,50 euros.

Un total de 25 establiments participen aquest any en la iniciativa preparant, en el moment, una tapa creada expressament per a la ruta. El 'Sant Cugat va de tapes' s'han elaborat diverses propostes amb diversos ingredients per seduir els paladars més exigents.


A més, i coincidint amb l'edició en paper del pròxim divendres 20 de setembre, el TOT Sant Cugat encartarà el mapa del 'Sant Cugat va de tapes', on es podrà consultar tots els restaurants i les propostes gastronòmiques.

La millor tapa

Durant la Ruta de Tapes, que organitza Estrella Damm, se celebrarà una nova edició del concurs per trobar la millor tapa 2019. La tapa guanyadora es donarà a conèixer una vegada finalitzi l'edició 2019 i serà aquella proposta culinària que aconsegueixi ser la més votada entre els participants de la ruta. Entre tots els participants del concurs se sortejarà un sopar per a dos comensals.

Els restaurants i bars que participen en aquesta edició de la ruta de tapes són:

Bar Hamburg
Bar Rusiñol
Bodega Tomàs 
Brau 
Cafè Belgrado 
El Dehesa
Doctor Lagarto 
El Celler d'en Medir 
Erreka
Granja Montserrat
Restaurant La Bolera 
La Flama de la Bolera 
Les Voltes
Lets Burger
MUT. La Cafeta Gastronòmica
Restaurant Rancho El Paso 
Sabàtic 
Somewhere Cafe 
Spoon Coffee & Breaks
Stanford Gourmet Burger
La Taverna Catalana   
Telefèric 
Tost L'Art de l'entrepà 
VDGust Ibèrics i formatges 
Versió Original 

 
Comentaris

Destaquem