Torna la lectura dramatitzada d''El màrtir Cugat' per celebrar sant Cugat

'El màrtir Cugat' recrea la història del sant que va donar nom al municipi

El Claustre del Monestir serà un any més escenari de la lectura dramatitzada d'El màrtir Cugat, la història del sant que va posar nom al municipi, el dilluns 26 de juliol a partir de les 21.30 hores. La cita arriba com cada any la vigília de l'onomàstica del sant que dona nom a la ciutat i enguany celebrarà la seva 13a edició.

La lectura dramatitzada El màrtir Cugat, obra de Josep M. Jaumà i sota la direcció de Xavier Tor, explica la història i el mite de la vida i la mort de sant Cugat, el soldat romà del castrum Octavianum que va acabar donant nom al municipi.

Amb això, Companys d'en Cugat serà l'entitat encarregada de fer la representació amb el diferent repartiment: Cugat (Carles Cano), Pretor (Xavier Tor), Soldat Valentí (Fran Rueda), Soldat Valeri (Manu Fuster), Muller de Cugat (Eulàlia Cortijos), Ancià Octavià (Jaume Pla), Inoa (Montse Noales), Tor (Pau Cardoner), Medir (Salvador Fenollar), Jafra (Cristina Suárez), Noi (Pere Vilaró) i Dona (Encarna Adelantado).

Amb tot, serà necessari accedir amb una invitació, els donatius voluntaris dels quals es destinaran a Càritas Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem