Torna la Marxa Infantil amb més de 1.000 parelles

La Marxa Infantil celebra la seva 64a edició amb un recorregut circular de 10 quilòmetres per la zona de Torre Cendrera, el Pi d’en Xandri i Torre Negra i ho farà amb més de 1.000 parelles inscrites

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza el 8 d’octubre la 64a edició de la Marxa Infantil, una activitat arrelada en el municipi en la qual es premia la regularitat dels seus participants.

Les sortides es faran cada 20 minuts en grups de 200 parelles fins a les 10:30 h. Al llarg del recorregut, les més de 1.000 parelles inscrites passaran per diversos controls que comptabilitzaran les dades de cada parella a través d’un xip electrònic. A l’hora d’arribada i hi haurà un punt de trobada on els infants es podran retrobar amb les famílies, des de les 12 hores fins a les 14 hores. Un cop finalitzada la marxa es farà un recompte de totes les dades dels microxips de cada parella i la que hagi aconseguit una major regularitat durant tota la Marxa serà la parella guanyadora.

Recorregut circular

Es farà un recorregut circular de 10 km, per la zona de Torre Cendrera, Pi d'en Xandri i Torre Negra amb inici i final al parc de Ramon Barnils on la regularitat es comprovarà amb sis controls establerts al llarg de la ruta. La setmana que ve, i abans al web a partir de dimarts, es publicarà la classificació.

Mapa de La Marxa. Foto: redacció

Una marxa solidària i inclusiva

Es destinarà 1 euro de cada inscripció per al projecte "Gimnàstica sense barreres", el qual aposta per la gimnàstica inclusiva per aquelles persones amb discapacitat intel·lectual. Amb tot, aquesta 64a edició de la Marxa Infantil obrirà les portes a infants amb mobilitat reduïda. Arran de la col·laboració del Club Muntanyenc amb el projecte Obrim Camí, s'oferiran cadires adaptades i l’assistència de voluntaris per a excursions a la muntanya per a persones amb problemes de mobilitat.

Cartell i samarreta

El disseny del cartell i la samarreta estan fets per infants santcugatencs.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem