contingut promocionat
HUGC L

 

Torna el TOT Fotoportada, el concurs de fotos més gran de Sant Cugat que celebra 25 anys

Les fotos es poden presentar del dimarts 21 de juny al 21 de setembre

El TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya celebra aquest 2022 els seus 25 anys. Per aquest motiu el concurs de fotos més gran de Sant Cugat està preparant un seguit de sorpreses. Com sempre, podràs participar amb qualsevol imatge de l'estiu, captada entre el 21 de juny i el 21 de setembre i optar a un dels premis que ascendeixen a més de 8.000 € entre sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra per a botigues, equips informàtics, ulleres i molt més.

Les fotos, que es poden presentar des d'aquest dimarts 21 de juny, i fins el 21 de setembre, es poden enviar omplint el formulari que podreu trobar al web www.totfotoportada.cat (on també podeu consultar les bases), o bé via Instagram amb l'etiqueta #totfotoportada2022. Com l'any passat, edició en la qual van presentar-se més de 1.200 instantànies, es repetirà el premi a la fotografia més popular i que es decidirà a través de votació al web del TOT.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de dues imatges i es premiaran les 25 millors fotografies amb motiu del 25è aniversari. L'entrega dels premis es faran el dimarts 25 d'octubre a les 19.30 hores a la plaça de Barcelona, moment en què s'inaugurarà l'exposició, que quedarà repartida entre la mateixa plaça de Barcelona i diversos emplaçaments de la ciutat com les places de Lluís Millet, Octavià i Can Quitèria.

 

thumbnail image

 

Bases del concurs TOTFotoportada 2022

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ

El període de participació serà des del 21 de juny al 21 de setembre de 2021. Totes les fotos participants han de ser realitzades durant l’estiu del 2022, és a dir, entre el 21 de juny i el 21 de setembre, ambdós inclosos. Les fotos participants s’hauran d’entregar a través d’aquest formulari o via Instagram.

Es poden presentar un màxim de 2 fotografies en total per participant, sigui a través d'Instagram o formulari de la web. Això vol dir que com a màxim seran: o 2 fotos per Instagram o 2 fotos per formulari web o una Instagram i una formulari web. No s’acceptaran fotos presentades per correu electrònic o per cap altre via alternativa.

INSTAGRAM

Les fotos es poden presentar a través d’aquesta xarxa social incorporant el hashtag #totfotoportada2022 a la descripció de la imatge, mai en els comentaris. A més de l’etiqueta, s’haurà de posar el títol de la fotografia i l’indret des d’on s’ha fet la imatge. Perquè la participació sigui vàlida, cal que el compte segueixi l’Instagram @totsantcugat i que s’hagi penjat la imatge entre el 21 de juny i el 21 de setembre de 2022. Només entraran a concurs les dues primeres fotografies de cada perfil personal.

FORMAT

Les fotos es poden fer amb càmeres o amb qualsevol dispositiu mòbil. El jurat no valorarà totes aquelles fotos que hagin tingut un excés de retoc (a excepció de les presentades per Instagram). El format de les imatges haurà de ser horitzontal amb un mínim de resolució i qualitat perquè les guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada del TOT Sant Cugat. No s’acceptaran les fotografies amb marques d’aigua ni logotips.

EL JURAT

El jurat del certamen, format per professionals santcugatencs de la fotografia, es reunirà el mes d’octubre per decidir els guanyadors. La selecció es farà en una tria cega, el jurat no coneixerà l’autoria de les  fotografies participants. S’entregaran premis a les millors fotografies presentades vía web i vía Instagram. També hi haurà un premi a la millor fotografia per votació popular; es podrà votar a la pàgina web a partir d’una selecció prèvia del jurat.

LLIURAMENT DE PREMIS

L’acte de lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de totes les fotos presentades al concurs està prevista pel dimarts 25 d’octubre a la plaça de Barcelona (Sant Cugat), dia en què es faran públiques les imatges guanyadores. Les fotos guanyadores del 2022 es publicaran a l’edició del TOT paper i web. Algunes de les guanyadores es publicaran a la portada. S’entregaran premis a les 20 millors fotografies rebudes.

CONDICIONS

Els participants autoritzen expressament el TOT Sant Cugat i a l’Hospital Universitari General de Catalunya perquè pugui reproduir, distribuir i comunicar públicament quan ho consideri oportú, en qualsevol mitjà, les obres fotogràfiques presentades al concurs. Els participants es responsabilitzen davant del TOT Sant Cugat de totes les qüestions que es puguin derivar de la utilització o divulgació de les seves fotografies i/o de qualsevol mena de reaccions, reclamacions o conflictes i, en particular, i no de manera exhaustiva, d’aquelles relatives a la infracció en els drets de la propietat intel·lectual. El jurat es reserva el dret a descartar fotografies que no compleixin els requisits.

 
Comentaris

Destaquem