contingut promocionat
HUGC L

 

Torna el TOT Fotoportada, el concurs de fotos més important de Sant Cugat

Les fotos es poden presentar del 21 de juny al 19 de setembre

El TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya arriba enguany a la seva 27 edició carregat de novetats. Desapareix l'obligatorietat que les fotos presentades siguin únicament de l'estiu, desapareix la categoria d'Instagram, encara que es podran presentar fotos a través d'aquesta xarxa social i es crea la nova categoria Pi d'en Xandri, amb motiu del seu 250è aniversari, de manera que els participants podran incloure instantànies d'aquest emblema de la ciutat per participar en el concurs.

Qui vulgui participar en el concurs, ho podrà fer entre el 21 de juny i el 19 de setembre i optar a un dels premis que sumen un total de més de 8.000 € entre sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra per a botigues, equips informàtics, ulleres... al web www.totfotoportada.cat (on també podeu consultar les bases), o per Instagram amb l'etiqueta #totfotoportada2024. 

Premi a les 20 millors fotografies

Cada participant podrà concursar amb un màxim de dues imatges i es premiaran les 20 millors fotografies. L'entrega dels premis es faran al 22 d'octubre a les 19:30 a la plaça de Barcelona, moment en què s'inaugurarà l'exposició, que quedarà repartida entre la mateixa plaça de Barcelona i les de Lluís Millet, Octavià i Can Quitèria. Com cada any un jurat de fotògrafs professionals escollirà les imatges guardonades i també hi haurà el premi a la fotografia més popular i que es decidirà a través de votació al web del TOT.

 

 
Comentaris

Destaquem