contingut promocionat
Torres & associats L

 

 

Torres: “Hi ha conflictes que són evitables si ens deixem assessorar”

El TOT Sant Cugat entrevista a l'advocat, Eduard Torres, soci-director de Torres & Associats

Ens pot definir breument Torres Advocats?
És un despatx focalitzat a l’assessorament de les persones i de les empreses , especialment, en el seu àmbit patrimonial. Estem ubicats a Sant Cugat del Vallès on gaudim d’una clientela consolidada des de fa més de 35 anys.

 Què inclou l’àmbit patrimonial?
En l’àmbit de les persones, l’assessorament en qualsevol qüestió relativa als seus béns, tant directe com indirectament, és a dir, des de la dissolució d’un indivís, un arrendament, una compravenda, etcètera, fins a la planificació d’un testament o l’acceptació d’una herència. Pel que fa a les empreses, des de qüestions urbanístiques i d’activitats fins a les relacions mercantils que poden tenir incidència en els béns de la companyia o dels socis. Es pot dir l’assessorament en 360° del patrimoni, inclosa la defensa jurídica.

TORRES & ASSOCIATS ADVOCATS

Com ha afectat la pandèmia Covid-19 a la seva feina?
Una de les nostres característiques és el tracte personal i singularitzat per cada client. Per això, no ens hem vist gaire afectats, perquè hem mantingut les línies de contacte sempre que ha estat necessari i els nostres clients també s’han adaptat a les relacions telemàtiques quan era obligatori, retornant a les presencials tan bon punt va ser possible.

Què és el que vostè valora més del seu despatx?
Som un equip on la proximitat i el fet de mantenir el tracte directe amb el client ens diferencia. Intentem donar per cada cas una solució a mida, no ens agraden ni els models ni les fotocòpies.

Quin consell ens donaria?
Planificar i prevenir tot el que es pugui. Hi ha conflictes que són evitables si ens deixem assessorar per un professional de la matèria. Per exemple, preveure un bon testament tenint en compte els béns i la relació que tenim amb els nostres familiars o futurs hereus és, segur, garantia per evitar problemes.

 
Comentaris

Destaquem