Tot a punt pel 37è Concurs d'arrossos de la Festa Major de Sant Cugat

La festa, que omplirà la rambla del Celler amb 200 paelles, se celebra aquest diumenge, 2 de juliol

Un total de 200 paelles ompliran la rambla del Celler aquest diumenge 2 de juliol durant la celebració del 37è Concurs d'Arrossos de Festa Major. 

 

La cita, organitzada pels Amics dels Veterans i la Regalèssia, tindrà lloc per segon any consecutiu a la rambla del Celler. En concret, des del passeig de Francesc Macià fins al passeig de Torreblanca. 

 

El Concurs d'Arrossos començarà a les 9.30 hores del matí, quan els participants hauran de recollir els números de les paelles que l'organització haurà assignat. Un número que marca l'ordre d'entrega de paelles al jurat per a participar al concurs. 

 

Ja entre les 10.00 i les 11.30 del matí, es repartiran les taules i cadires, així com la llenya i els ingredients bàsics (arròs, oli i aigua). Serà entre les 13.30 h i les 14.00 h quan el jurat, dividit en dues taules de 5 membres cadascuna, tastaran els arrossos.

 

Com ja és tradició, el Concurs d'Arrossos acabarà amb el Ball d'Arròs a càrrec de Miquel del Roig. El concert començarà a les 16.00 h de la tarda. 

 

Un any més, el Concurs d'Arrossos tindrà un vessant solidari. I és que els diners recaptats amb les inscripcions (1 euro per participant) s'entregarà a Càritas Sant Cugat íntegrament.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club

 

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem