Tot a punt per al 12è concert solidari de Rotary amb Refugi

La Creu Roja Sant Cugat serà el destinatari de què es recapti durant l'activitat

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès serà l'escenari del 12è concert solidari 'Música per a la solidaritat', organitzat pel Club Rotary Sant Cugat. Un concert que enguany destinarà els beneficis a la Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix.

El concert, que començarà a les 21 hores, estarà protagonitzat pel grup Refugi, que compta amb dos integrants d'Els Pets: el santcugatenc Joan-Pau Chaves i Joan Reig, i les entrades poden aconseguir-se a la taquilla de l'Oficina de Turisme o a través del web del Teatre-Auditori, per un preu de 15 €. El 90% dels diners recaptats aniran a parar a la Creu Roja, mentre l'altre 10% serà per al programa 'Pòlio Plus', de Rotary Internacional.

Més info: Joan Reig: “La pobresa és com les malalties... són populars i democràtiques”

"L'objectiu del concert és ajudar a la Creu Roja i aconseguir que tots els diners recaptats arribin als seus destinataris: als més desafavorits", explicava Carlos Gonzalvo, de Rotary Club, durant la presentació del concert. "Malauradament per a molta gent de Sant Cugat la crisi no ha acabat i hi ha una cronificació de la pobresa a la qual hem de fer front", afegia el president de la Creu Roja, Lluís Caballé.

Pel que fa al concert, Refugi oferirà la versió completa del 'Viatge a Ítaca', de Lluís Llach, així com cançons de l'anterior projecte del grup, 'Vestits nous'.

 
Comentaris

Destaquem