Tot a punt per la festa del barri de Coll Favà

El passeig de Francesc Macià aplegarà nombroses activitats per a tots els públics i parades d'artesanies

L'Associació de Veïns de Coll Favà organitzarà una nova edició de la Festa per la Convivència Veïnal del barri de Coll Favà entre el divendres 20 i el diumenge 22 d'octubre al passeig de Francesc Macià. En la línia amb la festa de l'any passat, es posaran a disposició dels visitants nombroses activitats per a gaudir en família, des de jocs infantils fins a parades de comerç local.  

Programació

Les parades de comerços artesanals estaran obertes tot el cap de setmana al passeig de Francesc Macià FOTO: Haidy Blanch

La Festa per la convivència veïnal arrancarà el vespre de divendres 20 d'octubre amb una barbacoa a la fresca, on s'obrirà una cantina amb carn a la brasa. 

Al cap de setmana la jornada començarà dissabte a les 11 amb activitats per als més petits, com un escalèxtric i inflables. Paral·lelament, també hi haurà parades artesanals i dels comerços de la zona. A partir de les 4 de la tarda, continuaran les activitats infantils amb un taller de globus, contacontes i altres activitats infantils. Més tard, a les 7 de la tarda hi haurà una demostració d'hip hop. 

Pel que fa a diumenge, les activitats començaran a les 10 del matí amb una xocolatada per a tothom. A les 11 hi haurà altra vegada inflables, i mitja hora més tard una altra sessió de contacontes. La festa tancarà a la 1 i mitja del migdia amb un sorteig de productes de les parades. 

 
Comentaris

Destaquem