Tot a punt perquè l'Envelat obri les seves portes

L'Envelat de Nadal obrirà les seves portes entre aquest dimecres, 27 de desembre, i dijous, 4 de gener

L'Envelat de Nadal obrirà les seves portes aquest dimecres, 27 de desembre, al parc de Ramon Barnils. Tot i això, el fort vent que bufa aquest dimecres a Sant Cugat ha obligat a suspendre algunes de les activitats del matí.


Un any més, els petits de casa podran gaudir de tot tipus d'activitats durant 7 dies. L'Envelat estarà dividit en diversos espais interiors i exteriors, en els quals s'oferiran activitats diferents entre les 11.00 h del matí i les 14.00 h de la tarda i les 16.30 h d de la tarda i les 19.30 h del vespre. 

Com ja és una tradició els més petits podran gaudir de tallers de manualitats, activitats, espectacles, música, jocs, i moltes altres sorpreses. 

D'entre les novetats destaquen el Quintet de Nadal amb Cal Temerari, que és l'edició infantil del Quinto per a nens i nenes de 8 anys o més. La cita tindrà lloc divendres, 29 de desembre, a partir de les 16.30 h. D'altra banda, l'Institut de la Infància, oferirà una versió nadalenca dels Petits! Grans! Llibres!, que tindrà lloc dimecres, 27, al matí. 

L'Envelat tancarà les seves portes el 4 de gener, després de la visita de l'Ambaixador Reial, que tindrà lloc cap a les 17.30 h de la tarda. 

Podeu consultar totes les activitats de l'Envelat de Nadal aquí. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem