contingut promocionat

 

Logo Àptima

 

Tot el que necessites saber per cuidar correctament els teus ulls

Professionals d'Àptima Centre Clínic són els encarregats de conduir les conferències

El dijous 18 d'octubre, la Casa de la Cultura de Sant Cugat acollirà la segona conferència del cicle "Ets a prop de saber-ne més". Aquesta xerrada, que se celebrarà a les 18 h, té el nom "Problemes de la visió" i tractarà sobre diversos problemes relacionats amb els ulls i com prevenir-los.

L'acte organitzat per Àptima Centre Clínic Mútua Terrassa i l'Ajuntament de Sant Cugat estarà conduït per l'oftalmòleg Josep Lluís Macaya, que abordarà els problemes visuals més freqüents que es veuen a la consulta. Els errors refractius, les cataractes, el glaucoma o la degeneració macular associada a l'edat estaran en el centre de la conferència. El diagnòstic precoç i els diversos tractaments existents formaran part també d'aquesta xerrada.

 

B ÀPTIMA

 

La conferència s'iniciarà a les 18 h a la primera planta de la Casa de Cultura dels Jardins del Monestir de St. Cugat (C/ Castellví, s/n).

Pròxima conferència

"Reproducció assistida. Mai diguis no puc" és el títol de la tercera conferència d'aquest cicle relacionat amb la salut, que se celebrarà el 15 de novembre. En aquesta ocasió, el Dr. Francesc Fàbregas, ginecòleg d'Àptima Centre Clínic.

 
Comentaris

Destaquem