contingut promocionat
VITALDENT

Tot el que necessites saber sobre l'emblanquiment dental

El tractament d’emblanquiment dental amb llum LED és la solució si busqueu una dentadura més blanca

Si busqueu a Google “emblanquiment dental” o si pregunteu entre els familiars i coneguts, trobareu desenes de trucs casolans que us asseguraran unes dents blanques i brillants. Però l’emblanquiment és un pas que l’ha de fer amb un professional per aconseguir els millors resultats i evitar possibles contratemps. Abans de fer un tractament d’emblanquiment, la consulta al dentista és fonamental ja que podem tenir algun tipus de problema en la nostra boca i els productes químics que venen com a emblanquidors poden no ser els més convenients per a les genives i dents en aquell moment.

Quins factors fan que les dents s’engrogueixin?

Al llarg de la vida les dents es van engroguint. El pas del temps i altres factors van desgastant l’esmalt de la dentadura, com el tabac, alguns fàrmacs o antibiòtics, l’ús excessiu de fluor durant la infantesa, l’alcohol, el cafè, les begudes energètiques, el bicarbonat de sodi.

Evitar alguns d’aquests agents és una forma de conservar el color de la dentadura però, tot i així, amb els anys el blanc de les dents no serà el mateix.

Com aclarir el color de les dents d’una forma segura?

El tractament d’emblanquiment dental amb llum LED és la solució si busqueu una dentadura més blanca. És segur, senzill i còmode, gràcies a la darrera tecnologia de llum LED. Aquesta tècnica compta amb grans avantatges ja que les dents s’aclareixen fins a quatre tons i no és agressiva amb l’estructura dental.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem