contingut promocionat
OPIUM SANT CUGAT

Tot el que sempre has volgut saber del microblading i no t'han explicat

El microblading és una tècnica tradicional japonesa de tatuatge manual, amb resultats semipermanents, amb el dibuix a traços que s'assemblen a pèls reals

Les celles són un dels trets facials més important, si no estàs satisfet amb elles per estar despoblades, sense definir i poc arquejades, tens la solució més a prop que mai. El microblading és perfecte per aquelles persones que volen reconstruir, definir, cobrir petites calbes o que volen afegir un lleuger arc. I és que aquesta tècnica té uns acabats naturals, indetectables i molt diferents dels resultats amb llapis, gel per celles i tatuatges.

El microblading és una tècnica tradicional japonesa de tatuatge manual, amb resultats semipermanents, amb el dibuix a traços que s'assemblen a pèls reals. Aquesta tècnica és de fàcil realització, ràpida cicatrització i d'aspecte molt més real que el tatuatge. Durant el procés es fa servir un llapis i una agulla especial, dipositant pigment en l'epidermis, per dibuixar traços individuals un a un que aconsegueixen un efecte 3D. Aquest mètode és més superficial que la micropigmentació i crea un aspecte de cella molt natural

A més també es poden espessir o enfosquir les celles ja existents donant-los una forma més afavoridora.

Com es fa el microblading?

Abans de començar el microblading, s'aplica una crema anestèsica tòpica i un anestèsic en gel FOTO: Cedida

Per realitzar el microblading es necessiten entre una hora i una hora i mitja i quedaran de manera semipermanent uns dos anys, pel que és important que el tècnic estigui concentrat. Abans de començar el microblading, s'aplica una crema anestèsica tòpica i un anestèsic en gel, que eliminaran qualsevol molèstia i el procés resultarà totalment indolor.

El microblading es fa amb unes agulles que permeten uns traços nítids i sense vessaments, la majoria amb pigments inorgànics amb base mineral per ser hipoal·lèrgics, i que redueixen la possibilitat de reaccions al·lèrgiques.

Què és el millor de la tècnica de microblading?

El procés de curació és diferent per a cada persona, i dura entre 25 i 30 dies FOTO: Cedida

La millor part d'aquesta tècnica és que les noves celles estaran acabades una vegada finalitzi el procés semipermanent. Encara que al principi es veuran més fosques, el 30% del color s'anirà rebaixant en unes 4 setmanes, mentre que el procés de curació és diferent per a cada persona, i dura entre 25 i 30 dies.

Els 6 avantatges del microblading

1. Ideal per a qualsevol persona que vulgui millorar l'aspecte de les seves celles.
2. Es pot utilitzar per convertir una cella compacta pèl a pèl.
3. És una solució per a persones amb alopècia, tricotil·lomania o qualsevol condició de pèrdua del cabell com la quimioteràpia.
4. Es pot realitzar en dones com en homes, independentment del seu origen ètnic, edat o tipus de pell.
5. Els pigments utilitzats es mimetitzen amb el color de la pell i els pèls, el que dóna un aspecte molt natural a les celles.
6. Té poc manteniment, ja que després de la curació es poden fregar, nedar, només requereix un retoc cada 12-18 mesos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem