contingut promocionat
HUGC L

 

El TOT Fotoportada repartirà més de 8.000€ en premis

Les fotos es poden presentar del 21 de juny al 21 de setembre

El TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya, el concurs fotogràfic més popular de l'estiu repartirà més de 8.000 € en premis entre sopars, nits en hotels i spas, massatges, xecs de compra per a botigues, equips informàtics, ulleres i molt més. Els regals provenen d'empreses, comerços i serveis de Sant Cugat com: 

 • Hospital Universitari General de Catalunya: Tractaments com: una revisió d'Oftalmología, una revisió Odontología, un estudi de la petjada Podoactiva, una sessió de crioterapia a Dra. Basó, cirurgia plàstica, estètica i reparadora i una ergometria del servei de cardiologia.  
 • Teatre-Auditori: 10 entrades dobles per a 10 espectacles de la nova temporada.
 • HP: Equip multifuncions
 • QGAT Events: Sopar, allotjament i esmorzar per 2 persones.
 • RACC: Una estada amb esmorzar inclòs i Circuit Termal a l'Hotel Monument SPA Mas Passamaner
 • LA CAIXA: Joc de maletes + 2 entrades pel Barça + 2 Entrades per l'Espanyol
 • Restaurant Momotaro: Un sopar per a dues persones
 • Masia Can Ametller: Sopar per a dues persones
 • Cottet Òptics: Una muntura Urban per ulleres de sol o visió
 • Cabanas Nutrition: Un taller de cuina
 • Carnisseries Sagarra: Un pollastre farcit
 • Cuinetes: Un premi xec regal de 50€
 • Club Muntanyenc: Un xec regal per a 1 curset de 2 hores d'escalada amb un instructor
 • Bonaparte: Un esmorzar per 2 persones
 • La Barra: Àpat per a 2 persones de dilluns a divendres migdia (no festius)
 • Mans de Sant: 3 massatges
 • El café de la Mirta: Un pack d'empanades
 • L'Amagatall Restaurant: Un menú per 2 persones. Migdia de dimarts a divendres
 • DiR: 1 abonament de 3 mesos, 1 de 2 i 1 d'1.
 • Sprint: Dos cursos de 3 hores per adults + matrícula gratis
 • Restaurant La Piña de Plata: Un sopar per a dues persones
 • ADN Institut: Un test genètic AboutMe-Ancestres 
 • VisitSantCugat: Dues entrades per una visita guiada al Monestir i un kit del Turisme Sant Cugat compost per una bossa tote, una llibreta i un boli. 
 • Museus de Sant Cugat: 2 lots del Quadern Monogràfic de Patrimoni i Història de Sant Cugat.
 • Denser: Un tractament d'emblanquiment dental. 
 • Sant Ku Puntura: Primera visita d'acupuntura i medicina tradicional xinesa amb entrevista clínica, diagnòstic i tractament amb acupuntura amb recomanacions nutricionals + una sessió de Mindfulness amb Realitat Virtual.
 • L'Amazònia Flors: Un ram valorat en 50€.

 

Més sobre el TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya

En el TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya es podrà participar amb qualsevol imatge de l'estiu, captada entre el 21 de juny i el 21 de setembre. Les fotos, que es poden presentar des d'aquest dijous de juny, i fins al 21 de setembre, es poden enviar omplint el formulari que podreu trobar al web www.totfotoportada.cat (on també podeu consultar les bases), o per Instagram amb l'etiqueta #totfotoportada2023. Repetint l'experiència del 2022, en la qual van presentar més de 1.000 instantànies, es repetirà el premi a la fotografia més popular i que es decidirà a través de votació al web del TOT.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de dues imatges i es premiaran les 20 millors fotografies. L'entrega dels premis es faran el dimarts 24 d'octubre a les 19.30 hores a la plaça de Barcelona, moment en què s'inaugurarà l'exposició, que quedarà repartida entre la mateixa plaça de Barcelona i diversos emplaçaments de la ciutat com les places de Lluís Millet, Octavià i Can Quitèria.

Bases del concurs TOTFotoportada 2023

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ

El període de participació serà des del 21 de juny al 21 de setembre de 2023. Totes les fotos participants han de ser realitzades durant l’estiu del 2023, és a dir, entre el 21 de juny i el 21 de setembre, ambdós inclosos. Les fotos participants s’hauran d’entregar a través d’aquest formulari o via Instagram.

Es poden presentar un màxim de 2 fotografies en total per participant, sigui a través d'Instagram o formulari de la web. Això vol dir que com a màxim seran: o 2 fotos per Instagram o 2 fotos per formulari web o una Instagram i una formulari web. No s’acceptaran fotos presentades per correu electrònic o per cap altre via alternativa.

INSTAGRAM

Les fotos es poden presentar a través d’aquesta xarxa social incorporant el hashtag #totfotoportada2023 a la descripció de la imatge, mai en els comentaris. A més de l’etiqueta, s’haurà de posar el títol de la fotografia i l’indret des d’on s’ha fet la imatge. Perquè la participació sigui vàlida, cal que el compte no sigui privat, que segueixi l’Instagram @totsantcugat, que mencioni @totsantcugat i mencioni també a 3 amics. La imatge s’ha d’haver penjat entre el 21 de juny i el 21 de setembre de 2023. Només entraran a concurs les dues primeres fotografies de cada perfil personal.

FORMAT

Les fotos es poden fer amb càmeres o amb qualsevol dispositiu mòbil. El jurat no valorarà totes aquelles fotos que hagin tingut un excés de retoc (a excepció de les presentades per Instagram). El format de les imatges haurà de ser horitzontal amb un mínim de resolució i qualitat perquè les guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada del TOT Sant Cugat. No s’acceptaran les fotografies amb marques d’aigua ni logotips.

EL JURAT

El jurat del certamen, format per professionals santcugatencs de la fotografia, es reunirà el mes d’octubre per decidir els guanyadors. La selecció es farà en una tria cega, el jurat no coneixerà l’autoria de les  fotografies participants. S’entregaran premis a les millors fotografies presentades vía web i vía Instagram. També hi haurà un premi a la millor fotografia per votació popular; es podrà votar a la pàgina web a partir d’una selecció prèvia del jurat.

LLIURAMENT DE PREMIS

L’acte de lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de totes les fotos presentades al concurs està prevista pel dimarts 25 d’octubre a la plaça de Barcelona (Sant Cugat), dia en què es faran públiques les imatges guanyadores. Les fotos guanyadores del 2023 es publicaran a l’edició del TOT paper i web. Algunes de les guanyadores es publicaran a la portada. S’entregaran premis a les 20 millors fotografies rebudes.

CONDICIONS

Els participants autoritzen expressament el TOT Sant Cugat i a l’Hospital Universitari General de Catalunya perquè pugui reproduir, distribuir i comunicar públicament quan ho consideri oportú, en qualsevol mitjà, les obres fotogràfiques presentades al concurs. Els participants es responsabilitzen davant del TOT Sant Cugat de totes les qüestions que es puguin derivar de la utilització o divulgació de les seves fotografies i/o de qualsevol mena de reaccions, reclamacions o conflictes i, en particular, i no de manera exhaustiva, d’aquelles relatives a la infracció en els drets de la propietat intel·lectual. El jurat es reserva el dret a descartar fotografies que no compleixin els requisits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem