contingut promocionat
HUGC L

 

El TOT Fotoportada tanca amb més de 1.000 fotografies rebudes

En total s'escolliran 20 imatges guanyadores que seleccionarà un jurat format per fotògrafs professionals

L'actual edició del concurs TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2023 ha rebut més de 1.000 fotografies. Ara les imatges participaran en aquesta iniciativa del TOT Sant Cugat. Totes les fotos participants quedaran exposades a la plaça de Barcelona i diversos emplaçaments de la ciutat com les places de Lluís Millet, Octavià i Can Quitèria a partir del 25 d'octubre a les 19.30 hores, dia en què també s'entregaran els premis a les instantànies guanyadores com sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra, equips informàtics, entre altres a la mateixa plaça de Barcelona. En total s'escolliran 20 imatges guanyadores que seleccionarà un jurat format per fotògrafs professionals.

Bellesa de la pau. P.N Torres del Paine, Xile FOTO: Gemma Garsaball Granados

jadraque77 - Comienza el verano

A partir del dia 7 d'octubre i repetint l'èxit de l'any anterior, en aquesta edició també es podrà votar la foto preferida pels santcugatencs i santcugatenques a través del premi a la fotografia més popular des de la web del TOT.

23 de Juliol, suïcidi o assessinat  · Festa Major de Sant Cugat 2023 Concurs d #39 arrossos #Anna Coderch Massip

La parada · Pallars Sobira #ISABEL BONET ROBERT

Els premis del TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya

El TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya, repartirà més de 8.000 € en premis entre sopars, nits en hotels i spas, massatges, xecs de compra per a botigues, equips informàtics, ulleres i molt més. Els regals provenen d'empreses, comerços i serveis de Sant Cugat com: 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem