Torna una nova edició del TOT Salut, la revista vallesana de tendències de salut

La nova revista es publica aquest dimecres, 8 de novembre a Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa, Sabadell i Sarrià

El TOT Salut la revista gratuïta que s'edita un cop a l'any i que està dedicada a les tendències de salutbenestar, ja és al carrer. La revista apropa el sector de la salut i el benestar, i recull propostes, idees, serveis, especialistes i empreses relacionades amb tendències de la salut, benestar personal i emocional, vida saludable, en forma, esport, estètica, psicologia, dietètica, entre d'altres. No us podeu perdre també, l'entrevista exclusiva a Ivan Mañero, metge cirurgià plàstic reconegut a escala global i pioner en cirurgies de reassignació de gènere i amb la divulgació sobre els perills de la mutilació genital femenina. 

La publicació té una distribució de 15.000 exemplars, a més de 1.500 punts d'interès de les cinc ciutats vallesanes: Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa, Sabadell i Sarrià, que sumen una població total de més de 600.000 habitantsEl TOT Salut està editat per Totmedia, el grup de mitjans locals com TOT Sant Cugat, TOT Cerdanyola i TOT Rubí. Totmedia aposta per mitjans de qualitat fets des del territori i on la proximitat sigui un valor per integrar empreses i persones en el seu entorn. La nova publicació està feta amb aquest propòsit i amb empreses i serveis de l’entorn.

Descobreix el TOT Salut:

 
 

Anuncia't als pròxims TOT temàtics

Si vols sortir en els pròxims TOT temàtics: TOT Casa, TOT Salut, TOT Gastro, ho pots fer enviant un correu al mail info@totmedia.cat o al telèfon 935908600.

Portada TOT SALUT 2023

Portada TOT SALUT 2023

TOT TEMÀTICS

TOT TEMÀTICS

 

 
Comentaris

Destaquem