El TOT, la Simfònica, Gemma Navarra i Mònica Terribas, premiats en la 30a Nit Rotària

El Rotary Club Sant Cugat va fer entrega dels seus premis Venus de Sant Cugat, destinat a entitats, i la Paul Harris Fellow, destinada a persones referents

El TOT Sant Cugat va ser un dels protagonistes en la 30a Nit Rotària i és que el Rotary Club Sant Cugat va fer entrega del guardó Venus de Sant Cugat 2020 a l'empresa de comunicació, el dissabte 16 d'octubre, després de no poder-se celebrar l'edició del darrer any. Amb això, una vegada més el Rotary Club Sant Cugat va mostrar-se al costat del teixit associatiu del municipi i va poder premiar a aquelles entitats i persones referents de Sant Cugat en un sopar a la Masia Can Ametller davant de més d'un centenar de convidats.

Així ho explicava Paco Jiménez, president de l'RC Sant Cugat: "És un honor poder retrobar-nos tots, després de molts mesos, i ho fem amb l'edició més nombrosa i amb més premis. La Nit Rorària vol reconèixer l'esforç de persones que a vegades, de manera voluntària, ajuden a la formació dels altres".

D'aquesta manera, el TOT Sant Cugat va ser guardonat per ser "un referent informatiu i una eina d'integració social". Ramon Grau, editor de Totmedia, es va mostrar orgullós de poder recollir aquesta Venus de Sant Cugat 2020: "Gràcies per haver pensat en el TOT Sant Cugat en el 35è aniversari i fer-ho en el 2020, un any tan difícil per a totes i tots. Ha estat un any en què hem vist ben a prop la desgràcia i la incertesa, però en què també hem vist aflorar valors que semblaven lluny: la solidaritat, el servei públic, l'escalf de la gent i de les coses properes; valors que inspira al Rotari i també en bona part el TOT. Tant de bo aquests valors perdurin en el temps".

 
Ramon Grau, editor de Totmedia, en la 30a Nit Rotària, amb part de l'equip del TOT Sant Cugat. FOTO: Ale Gómez

Ramon Grau, editor del TOT Sant Cugat, en la 30a Nit Rotària, amb Xavi Grau, adjunt a direcció general de Totmedia; Àgata guinó directora adjunta del TOT Sant Cugat; i Laura Grau, adjunta a direcció General de Totmedia i directora del TOT. FOTO: Localpres


El periodisme va estar molt present en aquesta 30a edició de la Nit Rotària, i és que la periodista santcugatenca Mònica Terribas va rebre el premi Paul Harris Fellow 2020. "La gràcia de viure en societat és ser comprensius i col·laborar amb la gent. És molt maco veure com compartim coses. Un país es fa de petites comunitats que ajuden a solucionar problemes" afegia.

D'altra banda, i pel que fa als guardons del 2021, la música va ser la protagonista. Així doncs, la Venus de Sant Cugat 2021 va ser per l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, "pel seu creixement de forma extraordinària", mentre que el Paul Harris Fellow 2021 va ser per Gemma Navarra, directora de l'escola Fusió. "Tenim un equip docent el qual gràcies a ell celebrarem 50 anys i estem molt contents de poder cooperar amb les entitats de Sant Cugat per enfortir el teixit cultural del municipi".

La tinenta alcalde de Cultura, Esther Madrona (ERC Sant Cugat) va encoratjar al Rotary Club Sant Cugat i a les diferents entitats a continuar treballant pel municipi: "El sector cultural comença a respirar i això és molt important per a totes aquelles entitats socials que aglutinen i dinamitzen la ciutat de Sant Cugat".

Finalment, i després del sopar, els presents van poder gaudir del concert Música per a la Solidaritat, els donatius dels quals van ser entregats a dues associacions locals. Així doncs, els beneficiats van ser l'Associació Parkinson Sant Cugat i el Taller Jeroni de Moragas.

 
Comentaris

Destaquem