Tradició i innovació gastronòmica en un entorn idíl·lic

El restaurant La Masia ha modificat la seva carta amb nous plats amb un denominador comú ingredients de primera qualitat i de proximitat

Crema de trompetes, turbot a la brasa, mandonguilles de gambes, timbal de garrí, tàrtar de tonyina... sense oblidar plats vegetarians i per a celíacs. Aquests són només algunes de les noves ofertes gastronòmiques que Masia Sant Cugat, un dels restaurants de referència de la ciutat, ha posat en marxa. I és que el restaurant santcugatenc ha modificat recentment la seva carta amb la introducció de nous plats amb un denominador comú ingredients de primera qualitat i de proximitat.

Elaborats pel xef Javier Villero, les receptes s'elaboren sota criteris que mesclen tradició i vanguardia. Amb més de 30 anys d'experiència, Villero es va formar en la reconeguda Escola de Restauracio i Hostelatge de Barcelona i va treballar durant sis anys al Racó de Can Fabes de Santi Santamaria, el restaurant amb 3 estrelles Michelin. 


Villero també va estar a altres cuines de prestigi com el Louis XV d'Alain Ducasse, a Mònaco i també 3 estrelles Michelin i ha estat xef executive de cadenes hoteleres, empreses de càtering, restaurants i cap de cuina de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona.

Espais per a celebrar petits i grans esdeveniments

Un dels interiors del restaurant Masia Sant Cugat FOTO: Cedida

A més, al restaurant pots dissenyar qualsevol celebració que vulguis fer, sigui particular o empresarial, en els diversos espais que disposa La Masia. El lloc compta amb des de sales reduïdes fins a grans espais com un menjador envidriat de grans dimensions amb vista als jardins, entrada principal pròpia, aparcament privat, sortides directes a la zona exterior, equipat amb guarda-roba, banys i una estada privada.

En definitiva, un espai ideal per celebrar grans esdeveniments, condicionat perquè tot l'esdeveniment es desenvolupi en el mateix lloc.

Els exteriors del restaurant destaquen per la seva bellesa FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem