La TransEinesCat dona el tret de sortida a la seva 3a edició

Alex Florensa recorrerà Catalunya amb l'objectiu de sensibilitzar la població i donar eines als drogodependents per combatre la malaltia

La TransEinesCat, una travessa per Catalunya a peu com a forma de teràpia per als drogodependents en fase de rehabilitació, ha iniciat la seva 3a edició, el dissabte 17 d'abril, una edició marcada per la COVID-19 i en la qual Àlex Florensa, drogaddicte rehabilitat i director d'Eines Centre d'Addiccions, la recorrerà en solitari. Tot i això, Florensa, impulsor de la iniciativa, recorrerà amb els seus pacients un tram de Collserola per donar el tret de sortida d'aquesta 3a edició.

Més info: La TransEinesCat es reinventa per seguir combatent la drogoaddicció davant la COVID-19

En el punt de sortida de la TransEinesCat, en l'Eines Centre d'Addiccions, hi han assistit Gemma Aristoy, regidora de Salut de l'Ajuntament, i Francesc Carol, regidor d'Esports. "És una eina més que es posa a disposició de tantes persones, tant a la ciutat com fora, per sensibilitzar, actuar i acompanyar a les persones que conviuen amb addicions i que la societat no els vegi com a persones estranyes o amb problemes que no es poden superar, sinó que potser necessiten més suport que altres per superar aquests entrebancs que a vegades ens posa la vida" apuntava Aristoy.

 


Amb tot, un cop realitzat aquest primer tram, el director d'Eines Centre d'Addiccions iniciarà una travessa en solitari per tot el perímetre de Catalunya, passant per poblacions com Gavà, Altafulla, Sort, Olot Figueres o Mataró, entre altres, on oferirà xerrades en instituts i a centres de drogoaddicció amb l'objectiu de sensibilitzar i donar eines als drogodependents. A més, l'arribada serà també a Sant Cugat el dissabte 5 de juny.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem