Un tren incendiat a l'impactar amb un porc senglar

L'accident no va provocar cap ferit i tothom va sortir pel seu propi peu

Un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya va impactar contra un porc senglar, dijous 14 de desembre, a les 11 de la nit. L'S2 es dirigia cap a Barcelona i va impactar abans d'arribar a l'estació de l'Universitat Autònoma. A conseqüència de l'impacte, el primer vagó va patir un incendi que va obligar a desallotjar entre 80 i 100 persones. Segons bombers, a l'impactar el primer vagó amb el porc senglar, aquest va provocar unes espurnes que crearien l'incendi. Tot i els indicis, el cas continua en investigació per conèixer el motiu de l'incendi.

 


Les persones evacuades van poder sortir pel seu propi peu del tren i no hi va haver ferits. Durant una hora, el servei de Sant Quirze fins Sant Joan va romandre aturat. Tot i que es va demanar un servei alternatiu per carretera, però aquest no va arribar a temps, segons FGC. Els afectats van haver d'esperar fins a les 00.15 h perquè és reprengués el servei amb normalitat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem