Tres estrenes per gaudir del cinema durant el cap de setmana

Els cinemes Yelmo de Sant Cugat ofereixen tres grans pel·lícules en la cartellera d'aquest cap de setmana

El cap de setmana sempre és un bon moment per anar al cinema i gaudir d'una bona pel·lícula. Els cinemes Yelmo de Sant Cugat ofereixen tres estrenes importants en la seva cartellera: Megalodón, The Equalizer 2 i Mentes poderosas. A banda d'aquestes tres estrenes, segueix en cartellera la pel·lícula 'Els Increïbles 2', que ha estat tot un èxit de taquillatge durant la seva primera setmana a les pantalles. En total, 10 pel·lícules en cartellera.

Les tres estrenes

Megalodón:  Taylor (Jason Statham) és un especialista en rescat en aigües profundes. La seva missió serà salvar la tripulació i també a l'oceà d'una amenaça imparable: un tauró prehistòric de 23 metres conegut amb el nom de megalodon. Però el que ningú podia imaginar és que uns anys abans Taylor ja s'havia enfrontat a aquesta mateixa criatura aterridora. Ho aconseguirà?

The Equalizer 2: Denzel Washington torna a un dels seus papers més emblemàtics en la primera seqüela de la seva carrera. Robert McCall garanteix una justícia indestructible per als explotats i oprimits, però fins on arribarà quan es tracti d'algú a qui estima?

Mentes Poderosas:  Quan uns adolescents desenvolupen misteriosament unes poderoses habilitats, són declarats una amenaça pel govern i detinguts. Amb setze anys, Ruby, una de les joves més poderoses que mai s'han trobat, escapa del seu tancament i s'uneix a un grup d'adolescents fugitius que busquen un refugi segur. Aviat la seva nova família s'adona que, en un món en què els adults en el poder els han traït, escapar no és suficient, i hauran d'iniciar una resistència usant els seus poders per tornar a tenir el control del seu futur.
 

 
Comentaris

Destaquem