Tres joves santcugatencs creen l'entitat 'Feliços Infants'

L'entitat, que neix després del treball de recerca, està apadrinada per l'Institut de la Infància

Tres alumnes de segon de batxillerat de l'IES Angeleta Ferrar i Sensat han creat l'entitat Feliços Infants. Una entitat que té per objectiu oferir recursos a infants d'entre 0 i 12 anys que ho requereixin, sigui menjar, joguines o roba. Per això, els impulsors, Clàudia, Iker i Maria, volen "demostrar que als joves, a més de passar-s'ho bé, ens agrada ajudar i millorar la comunitat".

La idea, que durant un temps funcionarà com a prova pilot, sorgeix del treball de recerca de l'institut. Els tres joves es van posar en contacte amb l'Institut de la Infància i, després de diverses trobades, van decidir vincular-se. En aquest cas, l'Institut de la Infància ha apadrinat Feliços Infants i l'acompanya en tot el procés de constitució.

Els tres joves, per la seva part, han posat la primera pedra per fundar el Crealij (centre de recursos assessorament i estudis de literatura infantil i juvenil), al nou local que pròximament inaugurarà l'Institut de la infància a la ciutat. "Hem considerat que la millor manera de què puguin conèixer com funciona una entitat, és implicar-se en el dia a dia, veure des de l'interior com és la tasca dels voluntaris, com hem de treballar amb pocs recursos i com cal desenvolupar els projectes amb dosis d'enginy i creativitat. Rebem moltes demandes d'assessorament, consultes però no sempre podem donar resposta a tots. En aquest cas hem considerat que el compromís per part de tres adolescents i el seu desig de fer coses per a la ciutat, eren tan clars que ens van animar a formar part d'aquest camí conjunt "afirma Verònica Bronstein, directora de l'Institut de la Infància.

 
Comentaris

Destaquem