Tret de sortida del cap de setmana de la Festa Major de Sol i Aire

La festa major del barri de Sant Cugat comença el divendres 28 amb activitats fins al dissabte 29

La Festa Major del barri santcugatenc Sol i Aire arrencarà el divendres 28 de juliol amb el pregó d'inici a càrrec de la Joventut de Sol i Aire, que han sigut els que han "compensat la manca de pressupost d'aquest any implicant-se i esforçant-se perquè l'impacte fos mínim" segons la membre de la Comissió de Festes de Sol i Aire, Inma Oliva.

La festa durarà dos dies, del divendres 28 de juliol al dissabte 29, i comptarà amb 7 activitats organitzades i ideades per tothom. Els veïns esperen amb bones expectatives l'arribada del cap de setmana, ja que la manca de diners ha fet que a l'organització i preparació de la festa s'impliqués tot el barri i desitgen gaudir de la feina feta.

L'ajuntament va rebaixar a menys de la meitat el pressupost en comparació al d'altres anys i això ha repercutit, per exemple, en què no han pogut contractar un grup de música. Tot i això, la joventut del barri no ha deixat que això signifiqués que la música deixés de sonar i han preparat el 'Ball a la Fresca' amb ells mateixos com a DJ i els sopars populars i les pràctiques d'autoprotecció tampoc falten al programa. Serà una festa més "casolana" i com ha dit Oliva "com més nostra més la disfrutem".

UNADJUSTEDNONRAW thumb ea0

UNADJUSTEDNONRAW thumb ea0

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem