Treu el màxim rendiment a la teva TV amb el Chromecast

La jornada que té per objectiu treure les màximes potencialitats als dispositius tecnològics

Si no coneixes el dispositiu Chromecast, ara és el moment de saber què és o treure-li el màxim rendiment si ja el tens. I és que Media Markt centra una de les seves sessions formatives gratuïtes entorn aquest aparell tecnològic amb Descobreix una nova TV amb Chromecast. La jornada que té per objectiu treure les màximes potencialitats als dispositius tecnològics se celebrarà el pròxim dilluns, 19 de febrer a les 12.00 hores a les instal·lacions de la botiga que s'ubica dins del Sant Cugat Centre Comercial


Per assistir a aquest curs o a les altres sessions relacionades amb el funcionament de les noves tecnologies t'has d'inscriure al web de Media Markt o preguntar a la mateixa botiga.


El Chromecast fa que des de la teva TV es puguin utilitzar les aplicacions del telèfon per a fer cerques i navegar i es pugui reproduir i aturar contingut, retrocedir en la reproducció, controlar el volum i fins i tot crear llistes de reproducció. Mentre s'envia contingut, podem utilitzar el telèfon per a altres funcions. El Chromecast pot ser comparable amb la funció "estendre pantalla" d'alguns sistemes operatius.

 
Comentaris

Destaquem