contingut promocionat
grup essentia logo

 

 

Troba feina aquest 2023 amb els cursos subvencionats que ofereix Grup Essentia

La consultora de Recursos Humans amb seu a Sant Cugat ofereix formació subvencionada per a desocupats

Et trobes a l'atur i vols aconseguir una feina qualificada? Ara tens una oportunitat d'or per reconduir la teva vida laboral. Per aconseguir-ho, la consultora de Recursos Humans Grup Essentia proposa dos cursos de formació amb títol oficial del Ministeri d’Educació en l’àrea d’administració que t’ofereixen molts avantatges.

  Demana informació, ara!

Banneronline cursos grup Essentia

 

Quins avantatges tenen els cursos de formació de Grup Essentia?

 • Són cursos subvencionats, és a dir són sense cost per als alumnes.

 • Són Certificats Professionals, formacions molt pràctiques amb pràctiques en empresa. Gràcies amb ells obtindràs un Títol oficial del Ministeri d’Educació equivalent a un grau mitjà (el curs curt) o grau superior (el curs llarg).

 • Milloren la teva ocupabilitat i augmenten les possibilitats de trobar feina, ja que et permeten actualitzar els coneixements en les eines més emprades avui en dia a les empreses. El 96% dels alumnes que han fet els cursos han trobat feina en menys d’un any (i el 60% en menys de 5 mesos des de la finalització.)

 • T’orientem laboralment. Els cursos inclouen un Mòdul d’Inserció laboral amb orientacions en l’elaboració d’un CV i consells a l’hora de tenir una entrevista de feina.

 • Tenim 2 formats: online i presencial. T’ho posem fàcil. Pots escollir el format que més s’ajusti a la teva disponibilitat.

 • Augmenten la teva autoestima. Els grups estan formats per persones de totes les edats on els més joves I més acostumats a fer servir eines informàtiques ajuden als altres. I, on els més experimentats en el camp de l’administració ajuden als que s’estan introduint en la professió. Tot això, fa que l’autoestima dels alumnes millori, s’empoderin entre ells, i que es creï un clima d’amistat que dura per sempre.  

banner cursos essentia

 

                                                                   

                  

Coneix els Cursos de formació del Grup Essentia per a persones aturades

                  

1.-  Activitat de Gestió Administrativa. És un curs per obtenir el títol de Tècnic Administratiu. Són 800 hores lectives i 80 hores de pràctiques en empresa en horari de matí. Des de finals de gener fins a finals de setembre.

El curs de Gestió Administrativa és per tu si:

 • Tens experiència en administració, però sense títol oficial.

 • Vols reciclar-te, canviar de professió.

 • Tens problemes perquè t’homologuin el títol universitari del teu país.

2.- Operacions Auxiliars de serveis Administratius. És un curs per aconseguir el Títol d’Auxiliar Administratiu. Són 390 hores lectives i 40 hores de pràctiques en empresa en horari de tarda. Des de finals de gener fins a finals juny.

El curs de Gestió Administrativa és per tu si:

 • No tens experiència en l’àrea administrativa, però t’agrada.

 • No tens molt clar el que vols fer, i decideixes provar l’àrea administrativa.

 • Vols canviar de professió.

 

En tots dos cursos es pot escollir el format presencial al c. Borrell 4 de Sant Cugat o el format teleformació, on les classes són online amb algunes sessions presencials (principalment exàmens i classes de dubtes)


Quins requeriments has de complir per poder fer els cursos?

 • Estar desocupat I inscrit al SOC.

 • No hi ha cap requisit d’estudis, en el curs de 390 hores. Només estar desocupat i inscrit al SOC.

 • Tenir l’ESO o equivalent, en el curs de 800 hores. O haver fet un certificat professional de nivell 1. Si no es té cap dels anteriors, et farem una prova d’accés.

Si vols reorientar la teva carrera professional, i t’agrada l’àrea administrativa, aprofita aquesta oportunitat i inscriu-te als cursos subvencionats del Grup Essentia per telèfon, Whatsapp o correu electrònic:

  Demana informació, ara!

 
Comentaris

Destaquem