contingut promocionat
grup essentia logo

 

 

Troba feina amb aquests cursos subvencionats que ofereix Grup Essentia

La consultora de Recursos Humans amb seu a Sant Cugat ofereix formació subvencionada per a desocupats

Quan et quedes a l'atur el primer que has de pensar és que aquesta nova situació més que una barrera a la teva progressió és una oportunitat per reconduir la teva vida laboral cap a una feina que et sigui més satisfactòria. Per aconseguir-ho, la consultora de Recursos Humans Grup Essentia proposa dos cursos de formació amb Certificat de Professionalitat de l'àrea d'administració que t'ofereixen molts avantatges.

banner cursos gratuits Essentia

 

Quins avantatges tenen els cursos de formació del Grup Essentia?

  • Cursos subvencionats, és a dir, són sense cost per als alumnes.
  • Milloren la teva ocupabilitat i augmenten les possibilitats de trobar feina, ja que et permeten actualitzar els coneixements en les eines més emprades avui en dia a les empreses.
  • T'orienten laboralment. Els cursos inclouen un Mòdul d'Inserció laboral amb orientacions en l'elaboració d'un CV i consells a l'hora de tenir una entrevista de feina.
  • Augmenten l'autoestima. Els grups estan formats per persones de totes les edats on els més joves i més acostumats a fer servir eines informàtiques ajuden als altres i on els més experimentats en el camp de l'administració ajuden als que s'estan introduint en la professió. Tot això, fa que l'autoestima dels alumnes millori i que es creï un clima d'amistat que durarà per sempre.

Cursos de formació del Grup Essentia per a persones aturades

  1. Activitat de Gestió administrativa de 800 hores i 80 hores de pràctiques en empresa en horari de matí. Des de finals de gener fins al setembre.
  2. Operacions auxiliars de serveis administratius de 390 hores i 40 hores de pràctiques en empreses en horari de tarda. Des de finals de gener fins al juny.

Les classes s'impartiran en format mixt al carrer Borrell, 4 i a l'aula virtual.

Quins requeriments has de complir per poder fer els cursos?

  • Estar desocupat i inscrit al SOC.
  • Tenir l'ESO o equivalent, en el curs de 800 hores. O haver fet un certificat professional de nivell 1. Si no es té cap dels anteriors, es farà una prova d’accés.
  • En el curs de 390 hores, no hi ha cap requeriment d’estudis. Només estar desocupat i inscrit al SOC.

Si vols redreçar el teu rumb professional, aprofita aquesta oportunitat i inscriu-te als cursos subvencionats del Grup Essentia per telèfon, WhatsApp o correu electrònic:

 
Comentaris

Destaquem