Trobada d'Urban Sketchers per dibuixar el Monestir de Sant Cugat

Aquest dissabte 5 de maig és la primera vegada que el col·lectiu es desplaça fins a una altra ciutat per dibuixar

El col·lectiu d'Urban Sketchers Terrassa organitza una trobada per dibuixar el Monestir de Sant Cugat aquest diumenge, 5 de maig. USK Terrassa és un col·lectiu que aplega dibuixants urbans amb la finalitat d'il·lustrar i compartir els diversos entorns on viuen i on viatgen. David Chaler, coordinador d'USK Terrassa, explica que és la primera vegada que surten a dibuixar a una altra ciutat. 

L'activitat començarà a les 10 hores a la plaça d'Octavià, davant l'entrada del Monestir. Els participants podran dibuixar i compartir els seus dibuixos, com també les tècniques que utilitzin. El Claustre es podrà visitar des de les 10.30 hores i fins a les 12 hores del migdia. A les 13.30 hores es fotografiaran els dibuixos per després poder penjar-los a la xarxa i també es farà una foto de grup. 

David Chaler exposa que han escollit dibuixar el Monestir perquè "és una joia". A més, ha afegit: "nosaltres som dibuixants urbans, però també ens agraden els edificis històrics". El col·lectiu es troba a Terrassa el primer dissabte de cada mes i aquesta vegada, conviden a tot el públic santcugatenc a unir-se i a "gaudir del plaer de dibuixar en comunitat". 

 
Comentaris

Destaquem