Troben una veïna de Valldoreix sana i estalvia, després d'haver desaparegut

La dona ha estat traslladada a la Mútua de Terrassa amb símptomes d'hipotèrmia, després d'estar tota la nit caminant

La Policia Local ha trobat una veïna de Valldoreix de 45 anys sana i estàlvia, el diumenge 19 de febrer, després que desaparegués la tarda anterior. Segons han confirmat els Bombers, el seu marit va alertar que la dona havia desaparegut després d'una discussió matrimonial, el dissabte 18 de febrer a les 18:30 hores, i es va iniciar una recerca extensiva per pistes forestals i la carretera, al voltant del carrer de la Moreneta de Montserrat.

El centre de comandament de la recerca es va establir a l'EMD de Valldoreix i va estar coordinat pels Bombers. En l'operatiu, que van participar un centenar de persones, van intervenir unitats canines, drons, Mossos d'Esquadra, ADF Sant Cugat i Protecció Civil. La dona ha estat trobada per uns la Policia Local a la cruïlla entre el carrer de Coromina i el carrer Fosc, el diumenge 8:45 hores, i ha estat assistida per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques. Posteriorment, la dona ha estat traslladada a la Mútua de Terrassa amb símptomes d'hipotèrmia i cops, després d'estar tota la nit caminant.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem