contingut promocionat
Captura de pantalla 2020 02 19 a las 13.17.38

 

Trucs per millorar el rendiment quan es fan les classes a distància

La Business Language Academy ofereix tots els seus cursos d’idiomes a distància

Per adequar-se al període de confinament arran la crisi del coronavirus, la Business Language Academy (BLA) ofereix tots els seus cursos d’idiomes a distància. Així, el centre de llengües per a empreses de referència a Sant Cugat i al Vallès, continua oferint les seves sessions de formació on line. La BLA explica com millorar el rendiment quan s’estudia a distància.   

 

  1. Organitza un espai per estudiar: A l’oficina o a casa busca un espai en el qual puguis escoltar bé les classes, que estigui ben il·luminat i que sigui confortable.
  2. Evita distraccions: Si a les classes convencionals, de vegades ens distraiem, a distància passa més sovint del que pensem. Perquè això no succeeixi tancarem la resta de finestres de l’ordinador, deixarem el telèfon en mode avió o fora de la nostra vista, ens allunyarem del soroll i farem alguna pausa.
  3. Aclareix els dubtes: Durant la classe és fonamental fer preguntes per resoldre possibles dubtes o qüestions que ens hagin sorgit en altres moments.
  4. Organitza el teu temps: Planifica les sessions a distància. Pots fer-te un horari i definir les activitats diàries. Per fer classes a distància s’ha de ser organitzat i ser conscients del temps que li destinem.
  5. Fes els exercicis i posa en practica tot allò que aprens: És important fer els exercicis per recordar la matèria amb més facilitat i comprovar que allò que estem estudiant dona els seus fruits. A més no els deixis per a última hora, ja que segurament els resultats seran de més baixa qualitat per les presses.
  6. Fes plans: Busca un objectiu com acabar el curs que has començat, treure’t un títol a partir del curs, estableix unes regles per aconseguir-ho i premia’t amb un capritx quan ho aconsegueixis!
Més informació
 
Comentaris

Destaquem