Carnisseries Tubau traspassa dues de les seves botigues a Carnisseries Sagarra

Carnisseries Tubau traspassarà les botigues de Mira-Sol i del Condis-Life de Coll Favà a Carnisseries Segarra

Carnisseries Tubau, amb una llarga trajectòria en el sector de la carn a Sant Cugat tancarà les seves botigues de Mira-Sol i del Condis-Life a Coll Favà, a partir del dimarts 15 de gener. Després que el propietari de l'empresa, Jaume Tubau, morís fa poc més de 10 anys, la seva dona, Laura Pires, va continuar treballant per seguir el negoci. Ara, però, hi ha una manca de relleu generacional que vulgui continuar: "Ha arribat el moment que els fills han optat  per agafar el camí que professionalment han escollit per la seva formació universitària. Tenen els seus projectes propis i molta ilusió. Aquest ha estat el motiu que m’ha empès ha prendre la decisió de traspassar el negoci" ,explica Laura Pires.

Això sí, Tubau, que fa més de 60 anys que és obert, mantindrà, de moment, la botiga que té al Mercat de Torreblanca. De totes maneres, no trigarà en traspassar-se: "Ara per ara segueix sent Carnisseries Tubau. S’estan tancant els últims aspectes del seu traspàs a uns tercers, que també es farà, esperem ben aviat", diu Laura Pires.

Amb tot, les botigues que té Tubau a Mira-Sol i al Condis-Life de Coll Favà passaran a ser gestionades per Carnisseries Sagarra, una altra de les famílies que fa generacions que treballen en el sector de la carn a Sant Cugat. Així, la tercera generació de Carnisseries Sagarra seguirà la tasca de Carnisseries Tubau en aquestes botigues. "Estem segurs que és la millor decisió i que el llegat de Carnisseries Tubau queda del tot garantit, i us agraïm que continueu donant confiança al nou projecte que no deixa de ser de continuïtat", afirmen des de Carnisseries Tubau en un comunicat publicat al TOT Sant Cugat. "Personalment no els coneixia. Quan vam començar a parlar vaig veure que era una empresa familiar, en la que la tercera generació estava molt implicada en el negoci i que volien continuar. Tot el contrari que nosaltres. Em va recordar molt al Jaume, segona generació de Carnisseries Tubau, quan va agafar el negoci dels pares", afegeix Pires.

Pel que fa als treballadors d'aquestes botigues, alguns amb més de 30 anys d'experiència, seguiran treballant-hi, sota el paraigües de Carnisseries Sagarra i, per tant, no perdran la feina.

 

 

 

 
Comentaris

Destaquem